Uradni list

Številka 69
Uradni list RS, št. 69/2015 z dne 25. 9. 2015
Uradni list

Uradni list RS, št. 69/2015 z dne 25. 9. 2015

Kazalo

Ob-3034/15, Stran 1731
Javno zbiranje ponudb
za najem površin za izgradnjo objektov za opravljanje spremljajočih dejavnosti na oskrbnih postajah
1. Na podlagi Zakona o družbi za avtoceste v Republiki Sloveniji – ZDARS-1 (Uradni list RS, št. 97/10) in internega Navodila za izvedbo postopkov prodaje in oddaje nepremičnin v lasti DARS d.d. v najem ali zakup, Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji d.d., Ulica XIV. divizije 4, 3000 Celje, razpisuje oddajo površin za izgradnjo objektov za opravljanje spremljajočih dejavnosti v najem:
1) bencinskega servisa in restavracije na oskrbni postaji (OP) GRM, na AC odseku Pluska – Ponikve (severno od trase AC) in
2) restavracije na oskrbni postaji (OP) DUL, na AC odseku Pluska – Ponikve (južno od trase AC).
2. Umestitev spremljajočih objektov – oskrbnih postaj je predvidena v sklopu ureditev državnega lokacijskega načrta za navedeni avtocestni odsek, na vsaki strani avtoceste. Natančne lokacije in opisi so navedeni v razpisni dokumentaciji.
3. Vrsta spremljajočih objektov, ki jih mora zgraditi najemnik, je določena z uredbo o državnem lokacijskem načrtu. Natančnejši opis je v razpisni dokumentaciji.
4. Zainteresirani ponudniki lahko zahtevajo razpisno dokumentacijo na elektronski naslov: nepremicnine@dars.si. V zahtevi navedejo svoj naslov, ime, telefonsko številko in elektronski naslov kontaktne osebe. Razpisna dokumentacija se pošilja izključno po elektronski pošti v pdf obliki. Način pridobivanja dodatnih informacij je naveden v razpisni dokumentaciji.
5. Pogoji za sodelovanje so navedeni v razpisni dokumentaciji. Ponudniki lahko sodelujejo samostojno ali kot partnerji v skupni ponudbi.
6. Višina minimalne začetne najemnine je določena skladno z internim navodilom, prav tako način naknadnega poviševanja najemnine. V razpisni dokumentaciji je navedena najnižja možna začetna najemnina za vsako lokacijo posebej.
7. Veljavnost ponudb je najmanj 180 dni od dneva odpiranja ponudb. Ponudbe morajo biti oddane na način, ki je določen v razpisni dokumentaciji.
8. Za resnost ponudbe morajo ponudniki predložiti bančno garancijo v višini 10.000,00 EUR, z veljavnostjo 190 dni od dneva odpiranja ponudb.
9. Rok za oddajo ponudbe je ponedeljek, 26. 10. 2015, do 11. ure (odhodni žig glavne pisarne), na naslov: DARS d.d., Izpostava Ljubljana, Glavna pisarna, Dunajska 7, 1000 Ljubljana, na način, ki je določen v razpisni dokumentaciji. Ponudbe, ki bodo prispele po tem roku, bodo po končanem postopku odpiranja ponudb neodprte vrnjene ponudnikom.
10. Javno odpiranje ponudb bo v ponedeljek, 26. 10. 2015, ob 13. uri v kletni sejni sobi, Dunajska 7, 1000 Ljubljana.
11. Odpiranje ponudb je javno.
12. Merilo za izbor je najvišja ponujena najemnina za posamezno lokacijo, ob izpolnjevanju vseh drugih zahtev, navedenih v razpisni dokumentaciji.
DARS d.d.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti