Uradni list

Številka 60
Uradni list RS, št. 60/2015 z dne 14. 8. 2015
Uradni list

Uradni list RS, št. 60/2015 z dne 14. 8. 2015

Kazalo

Ob-2770/15, Stran 1501
Na podlagi 1. in 3. člena Odredbe o razdeljevanju dela sredstev javnega zavoda Park Škocjanske jame, Slovenija (Uradni list RS, št. 84/99), Programa dela in finančnega načrta Parka Škocjanske jame, Slovenija, za leto 2015 sprejetega na 8. seji Sveta javnega zavoda Parka Škocjanske jame dne 25. 3. 2015 in Sklepa Ministrstva za okolje in prostor št. 35602-8/2015 z dne 7. 5. 2015, objavlja javni zavod Park Škocjanske jame, Slovenija
popravek in dopolnitev
javnega razpisa za razdelitev nepovratnih sredstev v regijskem parku Škocjanske jame v letu 2015
S tem popravkom in dopolnitvijo se spreminjajo točke IX, X, XI in XII Javnega razpisa za razdelitev nepovratnih sredstev v regijskem parku Škocjanske jame v letu 2015, objavljenega v Uradnem listu RS, št. 53 z dne 17. 7. 2015. Vse ostale določbe javnega razpisa, ki niso v nasprotju s tem popravkom in dopolnitvijo, ostanejo v veljavi ter se smiselno razlagajo v skladu z namenom tega popravka.
Navedene točke se v celoti črtajo in nadomestijo, kot sledi iz tega popravka.
»IX. Rok za oddajo prijav: rok za oddajo prijav je štirinajst dni po dnevu objave Popravka in dopolnitev javnega razpisa za razdelitev nepovratnih sredstev v regijskem parku Škocjanske jame v letu 2015 v Uradnem listu RS. Šteje se, da je prijava prispela pravočasno, če je oddana do zadnjega dneva roka za oddajo prijav do 15. ure na upravi JZ PŠJ.
X. Obveščanje o izidu razpisa
Komisija bo z odpiranjem prijav pričela petnajsti dan po objavi tega popravka v Uradnem listu RS, ob 14. uri, na upravi Parka Škocjanske jame oziroma prvi naslednji delovni dan.
O izidu razpisa bo Park Škocjanske jame vse vlagatelje obvestil najkasneje v osmih dneh, ko bo direktor zavoda na predlog komisije s sklepom odločil o prejemniku in višini dodeljenih sredstev.
Na sklep direktorja se vlagatelj lahko pritoži v sedmih dneh na upravo parka. O pritožbi zoper sklep odloči svet zavoda v roku štirinajst dni.
XI. Pogodba o izplačilu dodeljenih sredstev: z upravičencem bo javni zavod Park Škocjanske jame sklenil pogodbo o dodelitvi sredstev predvidoma do sredine meseca septembra 2015. Sredstva bodo nakazana na transakcijski račun upravičenca v roku 30 dni od podpisa pogodbe.
XII. Namenska poraba sredstev
Dodeljena sredstva morajo biti porabljena namensko za projektiranje in izgradnjo kanalizacijskega omrežja v vaseh Betanja, Matavun in Škocjan. Pogodba o dodelitvi sredstev bo vsebovala določbo, da mora prejemnik sredstev ustrezno projektno dokumentacijo izdelati do konca junija 2016, dela izvedbe biološke čistilne naprave in kanalizacijskega omrežja v vasi Betanja zaključiti do konca leta 2016, dela izvedbe kanalizacijskega omrežja za vasi Matavun in Škocjan pa izvesti najkasneje do konca leta 2018.
V primeru, da upravičenec del ne bo izvedel oziroma realiziral ali bo komisija ugotovila, da so dela slabo in nekvalitetno izvedena, bo upravičenec moral nakazana sredstva vrniti na transakcijski račun JZ PŠJ skupaj z zakonitimi zamudnimi obrestmi od dneva prejema sredstev do dneva vračila.
V primeru, da komisija ne bo razdelila za to namenjenih finančnih sredstev oziroma da bo upravičenec moral zaradi neizvedbe del ali zaradi slabe in nekvalitetne izvedbe del nakazana sredstva vrniti na transakcijski račun JZ PŠJ, bo o ostanku in porabi sredstev odločal Svet zavoda Parka Škocjanske jame na naslednji seji.«
Javni zavod Park Škocjanske jame, Slovenija

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti