Uradni list

Številka 42
Uradni list RS, št. 42/2012 z dne 1. 6. 2012
Uradni list

Uradni list RS, št. 42/2012 z dne 1. 6. 2012

Kazalo

1745. Dopolnitev Pravilnika o vsebini in obliki diplom Fakultete za komercialne in poslovne vede izdanih diplomantom dislocirane enote Salzburg, stran 4316.

Na podlagi prvega odstavka 32. a člena Zakona o visokem šolstvu (Uradni list RS, št. 119/06, ZViS-UPB3) je Senat Fakultete za komercialne in poslovne vede na 40. seji dne 21. 9. 2011 sprejel
D O P O L N I TE V P R A V I L N I K A
o vsebini in obliki diplom Fakultete za komercialne in poslovne vede izdanih diplomantom dislocirane enote Salzburg
1. člen
(ni sprememb)
2. člen
(ni sprememb)
3. člen
Diploma se izdaja na posebno obarvanem papirju, zaščitenem z zaporedno številko listine.
Na papirju dimenzij 210 mm x 297 mm je v sredini zgornjega dela kot slepi žig odtisnjen znak FKPV, desno od znaka je z običajnim tiskarskim odtisom odtisnjeno ime fakultete, v isti vrsti levo in desno od znaka pa so s toplotnim tiskom odtisnjene črke znaka FKPV.
V osrednjem delu diplome so navedeni ime in priimek, datum in kraj rojstva diplomanta oziroma diplomantke, ime zaključenega študijskega programa, podeljeni strokovni naslov v slovenskem in angleškem jeziku in datum diplomiranja. Diploma ima zaporedno številko pri posameznem programu, kraj in datum izdaje, odtisnjen pečat FKPV ter lastnoročni podpis direktorja/direktorice in dekana/dekanje.
Ime in priimek, datum in kraj rojstva diplomanta oziroma diplomantke, datum diplomiranja, zaporedna številka diplome pri posameznem programu ter kraj in datum izdaje so črne barve. Ostali podatki, razen odtisnjenega pečata FKPV ter lastnoročnih podpisov direktorja/direktorice in dekana/dekanje, so v modri barvi.
4. člen
(ni sprememb)
5. člen
Vse diplome, ki jih izda FKPV, so javne listine in so napisane v slovenskem jeziku. Diploma izdana diplomantom dislocirane enote Salzburg ima v angleškem jeziku dodan pridobljen naziv diplomanta.
Sestavni del diplome je priloga k diplomi. Njeno vsebino določi minister, pristojen za visoko šolstvo. Pisana je v slovenskem in nemškem jeziku.
6. člen
(ni sprememb)
7. člen
Dopolnitev pravilnika se objavi v Uradnem listu Republike Slovenije in se uporablja izključno za diplome izdane diplomantom dislocirane enote Salzburg.
Celje, dne 21. septembra 2011
Predsednica Senata
izr. prof. dr. Marjana Merkač Skok l.r.
Dekanja

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti