Uradni list

Številka 37
Uradni list RS, št. 37/2010 z dne 7. 5. 2010
Uradni list

Uradni list RS, št. 37/2010 z dne 7. 5. 2010

Kazalo

1827. Sklep o sprejemu in pričetku uporabe digitalizirane kartografske dokumentacije k prostorskim ureditvenim pogojem za nekatera ureditvena območja in območje odprtega prostora Občine Vitanje, stran 5217.

Na podlagi 16. člena Statuta Občine Vitanje (Uradni list RS, št. 113/06 in 21/07) je Občinski svet Občine Vitanje na 19. redni seji dne 22. 4. 2010 sprejel
S K L E P
o sprejemu in pričetku uporabe digitalizirane kartografske dokumentacije k prostorskim ureditvenim pogojem za nekatera ureditvena območja in območje odprtega prostora Občine Vitanje
I.
Občinski svet Občine Vitanje ugotavlja, da je s sklepom določil, da se sprejme in prične uporabljati digitalizirana kartografska dokumentacija k prostorskim sestavinam veljavnih planskih aktov za območje Občine Vitanje.
Občinski svet Občine Vitanje nadalje ugotavlja, da pomeni zgoraj navedena kartografska dokumentacija tudi osnovo za kartografsko dokumentacijo k prostorskim ureditvenim pogojem za nekatera ureditvena območja in območje odprtega prostora Občine Vitanje, sprejetim z Odlokom o prostorskih ureditvenih pogojih za nekatera ureditvena območja in območje odprtega prostora Občine Vitanje (Uradni list RS, št. 80/03).
Zaradi zagotavljanja zakonsko zahtevanega medsebojnega hierarhičnega razmerja obeh prostorskih aktov je Občina Vitanje izvedla uskladitev kartografske dokumentacije k navedenim prostorskim ureditvenim pogojem z digitalizirano kartografsko dokumentacijo k prostorskim sestavinam veljavnih planskih aktov za svoje območje.
Navedena kartografska dokumentacija k prostorskim ureditvenim pogojem je pripravljena v digitalni obliki in kot izris v mapi v treh izvodih.
II.
S kartografsko dokumentacijo k prostorskim ureditvenim pogojem iz I. točke tega sklepa se nadomesti kartografska dokumentacija, ki je bila doslej sestavni del Odloka o prostorskih ureditvenih pogojih za nekatera ureditvena območja in območje odprtega prostora Občine Vitanje.
III.
Kartografska dokumentacija k prostorskim ureditvenim pogojem iz I. točke tega sklepa se začne uporabljati v vseh ustreznih postopkih z dnem uveljavitve tega sklepa.
IV.
Ta sklep se objavi v Uradnem listu Republike Slovenije in začne veljati naslednji dan po objavi.
Št. 9000-03/2010-05
Vitanje, dne 22. aprila 2010
Župan
Občine Vitanje
Slavko Vetrih l.r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti