Uradni list

Številka 25
Uradni list RS, št. 25/2010 z dne 26. 3. 2010
Uradni list

Uradni list RS, št. 25/2010 z dne 26. 3. 2010

Kazalo

1043. Sklep o ponovni javni razgrnitvi dopolnjenega osnutka občinskega podrobnega prostorskega načrta za turistično območje v Gabrovčcu – Virje in okoljskega poročila, stran 3373.

Na podlagi 60. člena Zakona o prostorskem načrtovanju (Uradni list RS, št. 33/07) in 30. člena Statuta Občine Ivančna Gorica (Uradni list RS, št. 89/04) župan Občine Ivančna Gorica izdaja
S K L E P
o ponovni javni razgrnitvi dopolnjenega osnutka občinskega podrobnega prostorskega načrta za turistično območje v Gabrovčcu – Virje in okoljskega poročila
I.
Javno se razgrne dopolnjen osnutek občinskega podrobnega prostorskega načrta za turistično območje v Gabrovčcu – Virje, ki ga je izdelalo podjetje PROPLAN Ivanka Kraljič s.p., Krško, in okoljsko poročilo, ki ga je izdelalo podjetje Chronos d.o.o. Domžale.
II.
Dokumentacija bo javno razgrnjena v prostorih Občine Ivančna Gorica, Sokolska ulica 8, v delovnem času Občine Ivančna Gorica in v prostorih Družbenega centra na Krki ter na spletnem naslovu www.ivancna-gorica.si. Javna razgrnitev bo trajala trideset dni in se začne teden dni po objavi. V času javne razgrnitve bo organizirana javna obravnava, in sicer 14. 4. 2010, ob 17. uri v sejni dvorani Občine Ivančna Gorica v PC Žolnir, Sokolska ulica 5.
III.
V času javne razgrnitve lahko k dopolnjenemu osnutku občinskega podrobnega prostorskega načrta za turistično območje v Gabrovčcu – Virje in okoljskemu poročilu dajo pisne pripombe in predloge vse pravne in fizične osebe oziroma vsi zainteresirani in prizadeti, ki jih vpišejo v knjigo pripomb na kraju javne razgrnitve, ali pismeno pošljejo na Občino Ivančna Gorica s pripisom: »Pripombe na dopolnjen osnutek občinskega podrobnega prostorskega načrta za turistično območje v Gabrovčcu – Virje.
IV.
Ta sklep začne veljati z dnem objave.
Št. 35003-0074/2005
Ivančna Gorica, dne 16. marca 2010
Župan
Občine Ivančna Gorica
Jernej Lampret l.r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti