Uradni list

Številka 73
Uradni list RS, št. 73/2009 z dne 21. 9. 2009
Uradni list

Uradni list RS, št. 73/2009 z dne 21. 9. 2009

Kazalo

3225. Pravilnik o vsebini in obliki diplom Evropske pravne fakultete v Novi Gorici, stran 9940.

Na podlagi prvega odstavka 32.a člena Zakona o visokem šolstvu (Uradni list RS, št. 119/06, ZViS – UPB3, 59/07 – ZŠtip in 15/08 – odločba US in 64/08) je Upravni odbor Evropske pravne fakultete v Novi Gorici dne 15. 9. 2009 sprejel
P R A V I L N I K
o vsebini in obliki diplom Evropske pravne fakultete v Novi Gorici
1. člen
Ta pravilnik določa obliko in vsebino diplom, ki jih izdaja Evropska pravna fakulteta v Novi Gorici in so javna listina. Diplomo dobi študent/ka, ki opravi vse obveznosti po študijskem programu za pridobitev javno veljavne izobrazbe.
2. člen
Evropska pravna fakulteta v Novi Gorici izdaja naslednje vrste diplom o pridobljeni javno veljavni izobrazbi: diplomo o pridobljeni univerzitetni izobrazbi I. stopnje, diplomo o magisteriju II. stopnje in diplomo o doktoratu III. stopnje.
3. člen
Diploma se izdaja na posebnem, s slepim tiskom zaščitenem papirju. Na papirju dimenzij 21 mm x 29,7 mm je v sredini zgornjega dela natisnjen znak Evropske pravne fakultete v Novi Gorici v srebrni barvi.
Diplome o pridobljeni univerzitetni izobrazbi I. stopnje, diplomo o magisteriju II. stopnje, diplomo o doktoratu III. stopnje, vsebujejo: ime in priimek kandidata/ke, datum rojstva, kraj rojstva, ime študijskega programa, strokovni naslov, znanstveni naslov ki ga študent/ka pridobi z zaključenim študijem, zaporedno številko diplome, datum in kraj izdaje, pečat Evropske pravne fakultete v Novi Gorici ter podpis dekana/dekanice in Predsednika upravnega odbora.
4. člen
Sestavni del diplome je tudi »Priloga k diplomi«, ki vsebuje vse zakonsko zahtevane informacije. Priloga vsebuje datum izdaje, pečat Evropske pravne fakultete v Novi Gorici ter podpis dekana/dekanice Evropske pravne fakultete v Novi Gorici. Vzorci diplom o pridobljeni dodiplomski in podiplomski izobrazbi so objavljeni v prilogi tega sklepa in so njegov sestavni del.
5. člen
Ta pravilnik začne veljati na dan objave na uradni spletni strani Evropske pravne fakultete in se nato objavi še v Uradnem listu Republike Slovenije.
Št. 638/09
Nova Gorica, dne 15. septembra 2009
prof. dr. Miha Pogačnik l.r.
Predsednik
upravnega odbora
Evropske pravne fakultete v Novi Gorici

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti