Uradni list

Številka 45
Uradni list RS, št. 45/2007 z dne 25. 5. 2007
Uradni list

Uradni list RS, št. 45/2007 z dne 25. 5. 2007

Kazalo

2508. Popravek Odloka o lokacijskem načrtu »Podjetniška cona Pameče«, stran 6374.

Občinski svet Mestne občine Slovenj Gradec je na 7. redni seji dne 24. aprila 2007 sprejel naslednji popravek Odloka o lokacijskem načrtu »Podjetniške cone Pameče«, objavljen v Uradnem listu RS, št. 30/04
Popravek
V Odloku o lokacijskem načrtu »Podjetniška cona Pameče«, ki je bil objavljen v Uradnem listu RS, št. 30/04, se v drugem odstavku 10. člena za sedmo alineo doda nova alinea, ki se glasi:
»– v primeru, da je namembnost in zasnova objekta takšna, da se za njegovo normalno funkcioniranje ne potrebuje 60% prostih površin ali je te površine možno zagotoviti delno ali v celoti znotraj objekta samega, je le-te možno zmanjšati in to na račun zazidanih površin, s tem, da investitor za normalno delovanje takšnega objekta za manipulacijo ne sme uporabljati javnih površin, ki obkrožajo gradbeno parcelo, razen javnih parkirišč, ki jih predvideva sprejeti LN in si zanje pridobi ustrezno dovoljenje lastnika. V primeru, da je ta odstotek med zazidanimi in manipulativnimi površinami manjši od 40:60, je potrebno rešitev, ki prikazuje način funkcioniranja objekta glede na njegovo namembnost v projektni dokumentaciji posebej prikazati in opisati – izdelati je potrebno prometno študijo in način priključevanja objekta na javno površino-cesto. Velikost tako določenih manipulativnih površin kasneje investitor ne sme zmanjševati – te površine lahko služijo le manipulaciji oziroma za potrebe funkcioniranja objekta (ureditev parkirišč za zaposlene in obiskovalce, manipulacijo tovornih vozil itd.).«.
Št. 350-03-08/2003
Slovenj Gradec, dne 18. maja 2007
Župan
Mestne občine Slovenj Gradec
Matjaž Zanoškar l.r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti