Uradni list

Številka 119
Uradni list RS, št. 119/2007 z dne 24. 12. 2007
Uradni list

Uradni list RS, št. 119/2007 z dne 24. 12. 2007

Kazalo

6067. Pravilnik o spremembah in dopolnitvah Pravilnika o postopku in merilih za vrednotenje kulturnih programov in projektov, ki se sofinancirajo iz proračuna Občine Sevnica, stran 17359.

Na podlagi 21. in 29. člena Zakona o lokalni samoupravi (Uradni list RS, št. 94/07 – UPB2) in 16. člena Statuta Občine Sevnica (Uradni list RS, št. 78/05 – uradno prečiščeno besedilo) je Občinski svet Občine Sevnica na 10. redni seji dne 12. 12. 2007 sprejel
P R A V I L N I K
o spremembah in dopolnitvah Pravilnika o postopku in merilih za vrednotenje kulturnih programov in projektov, ki se sofinancirajo iz proračuna Občine Sevnica
1. člen
V Pravilniku o postopku in merilih za vrednotenje kulturnih programov in projektov, ki se sofinancirajo iz proračuna Občine Sevnica (Uradni list RS, št. 61/05 – uradno prečiščeno besedilo in št. 14/07), se v 2. členu v prvi alinei črta besedilo: »in zveze« ter doda nova druga alinea, ki glasi: »– resorne občinske zveze, če so izvajalci programa,«.
Dosedanja druga alinea postane tretja; dosedanji tretja, četrta in peta alinea pa se črtajo.
2. člen
V 2. členu se na koncu besedila doda nova sedma alinea, ki glasi:
»– če je prijavitelj zveza, mora k prijavi priložiti sklep pristojnega organa resorne občinske zveze o prijavi projekta oziroma programa.«
3. člen
V 5. členu se črta besedilo: »Zavod za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti Sevnica (v nadaljevanju KŠTM Sevnica)« in se nadomesti z besedno zveza »Občina Sevnica«. Celotno besedilo drugega stavka istega člena se črta in nadomesti z besedilom: »Postopek javnega razpisa vodi občinska uprava«.
4. člen
V 6. členu se črta besedna zveza »KŠTM Sevnica« in se nadomesti z »občinske uprave«, nadalje se črta besedna zveza »direktor KŠTM Sevnica« in se nadomesti z besedo »župan«.
5. člen
V prvem odstavku 7. člena se v prvem stavku črta besedilo: »direktor KŠTM Sevnica na predlog sveta zavoda KŠTM Sevnica« in se nadomesti z besedo »župan«. Besedilo drugega stavka se črta v celoti in se nadomesti z besedilom: »Postopke v zvezi z vrednotenjem in sofinanciranjem programov v imenu Občine Sevnica izvaja KŠTM Sevnica. Sklep o sofinanciranju programov izda na predlog strokovne komisije občinska uprava.«
6. člen
V prvem odstavku 8. člena se črta besedna zveza »direktor KŠTM Sevnica« in se nadomesti z besedo »župan«, nadalje se črta beseda »javnih« in se nadomesti z besedo »občinskih«.
V drugem odstavku istega člena se v osmi alinei črta: »in KŠTM Sevnica«; v deveti alinei se črta besedna zveza »KŠTM Sevnica« in se nadomesti z »Občini Sevnica«; v trinajst alinei se črta besedna zveza «KŠTM Sevnica« in se nadomesti z »Občino Sevnica«.
V zadnjem odstavku 8. člena se črta besedna zveza »uslužbenec KŠTM Sevnica« in se nadomesti z »občinski uslužbenec«.
7. člen
V 12. členu se črta besedna zveza »KŠTM Sevnica« in se nadomesti z »Občina Sevnica«.
8. člen
V 13. členu se na koncu prvega odstavka doda besedilo: »g) članstvo v resorni občinski zvezi.«; na koncu celotnega besedila istega člena pa se doda nova točka 7, ki glasi:
»7. Članstvo v resorni občinski zvezi      200 točk.
9. člen
Ta pravilnik začne veljati naslednji dan po objavi v Uradnem listu Republike Slovenije.
Št. 610-0013/2007
Sevnica, dne 12. decembra 2007
Župan
Občine Sevnica
Kristijan Janc l.r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti