Uradni list

Številka 57
Uradni list RS, št. 57/2006 z dne 2. 6. 2006
Uradni list

Uradni list RS, št. 57/2006 z dne 2. 6. 2006

Kazalo

Ob-15352/06 , Stran 4324
Na podlagi petega odstavka 105. člena Zakona o organizaciji in financiranju vzgoje in izobraževanja (UPB2, Ur. l. RS, št. 55/03, 79/03), Pravilnika o postopku za imenovanje v naziv predavatelja višje šole (Ur. l. RS, št. 29/06), Meril za določitev vidnih dosežkov na strokovnem področju za pridobitev naziva predavatelj višje šole (Ur. l. RS, št. 20/06), Odredbe o izobrazbi predavateljev višjih šol in drugih strokovnih delavcev v višjem strokovnem izobraževanju (Ur. l. RS, št. 33/96) in Zakona o višjem strokovnem izobraževanju (Ur. l. RS, št. 86/04), Višja strokovna šola za gostinstvo Maribor objavlja razpis za predavatelje, ki ga je na podlagi omenjenih zakonskih določil dolžna objaviti najmanj enkrat v petih letih, za programa Gostinstvo in Turizem: 1. predavatelj/ica za predmet Strokovna terminologija v angleškem jeziku, 2. predavatelj/ica za predmet Strokovna terminologija v nemškem jeziku, 3. predavatelj/ica za predmet Strokovna terminologija v italijanskem jeziku, 4. predavatelj/ica za predmet Poslovna informatika in statistika. Z vsemi predavatelji, ki bodo v skladu z zakonskimi določili pridobili naziv, bo v skladu s politiko šole sklenjena pogodba o delu za tekoče študijsko leto, z delovnim časom krajšim od polnega. Prijavi je potrebno priložiti dokazila na osnovi Pravilnika o postopku za imenovanje v naziv predavatelja višje šole (Ur. l. RS, št. 29/06), Meril za določitev vidnih dosežkov na strokovnem področju za pridobitev naziva predavatelj višje šole (Ur. l. RS, št. 20/06), Odredbe o izobrazbi predavateljev višjih šol in drugih strokovnih delavcev v višjem strokovnem izobraževanju (Ur. l. RS, št. 33/96). Nepopolne prijave ne bodo obravnavane. Prijave z zahtevanimi dokazili pošljite na naslov: Višja strokovna šola za gostinstvo Maribor, Zagrebška c. 18, 2000 Maribor, v 15 dneh po objavi. Za dodatne informacije lahko pokličete na tel. 02/32-02-303. Kandidati bodo o izbiri obveščeni po obravnavi prijav na Strokovnem svetu Republike Slovenije za poklicno in strokovno izobraževanje.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti