Uradni list

Številka 69
Uradni list RS, št. 69/2005 z dne 22. 7. 2005
Uradni list

Uradni list RS, št. 69/2005 z dne 22. 7. 2005

Kazalo

3107. Sklep o javni razgrnitvi Odloka o spremembah in dopolnitvah zazidanega načrta za bencinski servis s spremljajočimi dejavnosti ob Vzhodni cesti Novo mesto, stran 7197.

Na podlagi 30. člena Statuta Mestne občine Novo mesto (Uradni list RS, št. 68/01, 44/02), 34. člena Zakona o urejanju prostora (Uradni list RS, št. 110/02, 8/03) ter Programa priprave za spremembe in dopolnitve zazidalnega načrta za bencinski servis s spremljajočimi dejavnosti ob Vzhodni cesti Novo mesto (Uradni list RS, št. 12/05) je župan Mestne občine Novo mesto dne 12. 7. 2005 sprejel
S K L E P
o javni razgrnitvi Odloka o spremembah in dopolnitvah zazidanega načrta za bencinski servis s spremljajočimi dejavnosti ob Vzhodni cesti Novo mesto
1. člen
Javno se razgrne:
Odlok o spremembah in dopolnitvah zazidanega načrta za bencinski servis s spremljajočimi dejavnosti ob Vzhodni cesti Novo mesto.
2. člen
Spremembe in dopolnitve zazidalnega načrta se izvajajo zaradi drugačnih tehnoloških zahtev za objekt, ki znotraj območja veljavnega zazidalnega načrta dopolnjuje bencinsko črpalko; gre pa za drugega lastnika in investitorja (AMZS d.d.).
Novi odlok se bo v največji možni meri prilagodil potrebam novega investitorja, enako dejavnost pa je predpisal že veljaven odlok. Spremembe ne bodo smele motiti obstoječe dejavnosti bencinskega servisa in tudi ne območja izven zazidalnega načrta.
3. člen
Predlog spremembe in dopolnitve zazidalnega načrta bo javno razgrnjen v prostorih Mestne občine Novo mesto, Novi trg 6, 3. nadstropje (ogled bo možen vsak delovni dan od 7. do 15. ure, ob sredah od 7. do 17. ure, v četrtek in petek pa od 7. do 14. ure), in sicer petnajst dni po posebnem obvestilu v Dolenjskem listu.
V času javne razgrnitve bo organizirana tudi javna obravnava za Krajevno skupnost Žabja vas. Obvestilo o času in kraju javne obravnave bo naknadno objavljeno v Dolenjskem listu.
4. člen
Občani, organi, organizacije, podjetja in društva lahko v času trajanja javne razgrnitve podajo svoje pisne pripombe, mnenja in predloge na kraju razgrnitve ali pa jih pošljejo na naslov Mestne občine Novo mesto, Oddelek za prostorsko planiranje, Novi trg 6, Novo mesto.
Št. 350-03-4/03
Novo mesto, dne 12. julija 2005.
Župan
Mestne občine Novo mesto
mag. Boštjan Kovačič l. r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti