Uradni list

Številka 81
Uradni list RS, št. 81/2004 z dne 23. 7. 2004
Uradni list

Uradni list RS, št. 81/2004 z dne 23. 7. 2004

Kazalo

3574. Sklep o javni razgrnitvi predloga Občinskega lokacijskega načrta Novi grad za izpeljavo ključnih razvojnih projektov na področju zdraviliškega turizma, o javni razgrnitvi predloga Občinskega lokacijskega načrta za športni kompleks za izpeljavo ključnih razvojnih projektov na področju zdraviliškega turizma, in o javni razgrnitvi Sprememb in dopolnitev Zazidalnega načrta za del Zdraviliškega kompleksa v Dobrni na področju zdraviliškega turizma ter o javni razgrnitvi Sprememb in dopolnitev Zazidalnega načrta Dobrna, stran 9800.

Na podlagi 31. člena Zakona o urejanju prostora (Uradni list RS, št. 110/02 in 8/03) in 15. člena Statuta Občine Dobrna (Uradni list RS, št. 47/99, 15/01 in 112/02) je župan Občine Dobrna, dne 5. 7. 2004, sprejel
S K L E P
o javni razgrnitvi predloga Občinskega lokacijskega načrta Novi grad za izpeljavo ključnih razvojnih projektov na področju zdraviliškega turizma, o javni razgrnitvi predloga Občinskega lokacijskega načrta za športni kompleks za izpeljavo ključnih razvojnih projektov na področju zdraviliškega turizma, in o javni razgrnitvi Sprememb in dopolnitev Zazidalnega načrta za del Zdraviliškega kompleksa v Dobrni na področju zdraviliškega turizma ter o javni razgrnitvi Sprememb in dopolnitev Zazidalnega načrta Dobrna
1. člen
Javno se razgrne predlog Odloka o Občinskem lokacijskem načrtu Novi grad za izpeljavo ključnih razvojnih projektov na področju zdraviliškega turizma, predlog Odloka o Občinskem lokacijskem načrta za športni kompleks za izpeljavo ključnih razvojnih projektov na področju zdraviliškega turizma, in predlog Odloka o Spremembah in dopolnitvah Zazidalnega načrta za del Zdraviliškega kompleksa v Dobrni na področju zdraviliškega turizma, ter predlog Odloka o spremembah in dopolnitvah Odloka Zazidalnega načrta Dobrna.
2. člen
Predlogi prostorskih aktov, to je predlog Odloka Občinskem lokacijskem načrtu Novi grad za izpeljavo ključnih razvojnih projektov na področju zdraviliškega turizma, predlog Odloka o Občinskem lokacijskem načrta za športni kompleks za izpeljavo ključnih razvojnih projektov na področju zdraviliškega turizma, in predlog Odloka o Spremembah in dopolnitvah Zazidalnega načrta za del Zdraviliškega kompleksa v Dobrni na področju zdraviliškega turizma ter predlog Odloka o spremembah in dopolnitvah Odloka o Zazidalnega načrta Dobrna, bodo razgrnjeni na sedežu Občine Dobrna, Dobrna 19, 3204 Dobrna, v delovnem času občinskih organov, in sicer v času od 21. 7. 2004 do 27. 8. 2004.
3. člen
V času javne razgrnitve bo opravljena javna obravnava predloga Odloka o Občinskem lokacijskem načrtu Novi grad za izpeljavo ključnih razvojnih projektov na področju zdraviliškega turizma, predloga Odloka o Občinskem lokacijskem načrta za športni kompleks za izpeljavo ključnih razvojnih projektov na področju zdraviliškega turizma, in predloga Odloka o Spremembah in dopolnitvah Zazidalnega načrta za del Zdraviliškega kompleksa v Dobrni na področju zdraviliškega turizma ter predloga Odloka o spremembah in dopolnitvah Odloka o Zazidalnem načrtu Dobrna, ki bo opravljena, v torek, dne 24. 8. 2004, ob 13. uri, v sejni sobi Občine Dobrna, Dobrna 19, 3204 Dobrna.
4. člen
Ta sklep se objavi v Uradnem listu RS in začne veljati naslednji dan po objavi.
Št. 350-03-0005-27/2003-6
Dobrna, dne 5. julija 2004.
Župan
Občine Dobrna
Martin Brecl l. r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti