Uradni list

Številka 85
Uradni list RS, št. 85/2002 z dne 4. 10. 2002
Uradni list

Uradni list RS, št. 85/2002 z dne 4. 10. 2002

Kazalo

10. Popravek o spremembah in dopolnitvah odloka o ureditvenem načrtu za zadrževalnik Veliki potok, stran 9441.

V odloku o spremembah in dopolnitvah – odloka o ureditvenem načrtu za zadrževalnik Veliki potok objavljenem v Uradnem listu RS, št. 64-3509/01, z dne 3. 8. 2001,
se besedilo poglavja c) Prometna ureditev v 3. členu pravilno glasi:
» c) Prometna ureditev:
– Izvede se dovozna asfaltirana ali tlakovana pot preko srednjega rekonstruiranega novega mostu, naprej po nabrežju do osrednjega dvorišča. Širina mostu in poti je 5 m, maximalna širina nasipa je 10 m. Most je možno izvesi iz AB Gradis mostnih montažnih elementov. Premostitvena dolžina je 6 m, podpore liti AB temeljni brežni podstavki. Višina povozne površine mostu je enaka koti cestišča.
– Izvede se nov rezervni dovoz – pot, za primer poplavitve, čez zgornji most, kot utrjena makadamska površina širine 4 m in humuzirana ki se poveže na obstoječo notranjo servisno pot. Most je možno izvesi iz AB Gradis mostnih montažnih elementov. Premostitvena dolžina je 6 m, podpore liti AB temeljni brežni podstavki. Višina povozne površine mostu je enaka koti cestišča.
– Izvede se nov servisni in služnostni dovoz – prehod na travnate površine parcele in na površine sosedov mejašev, most širine 4 m v spodnjem skrajnem jugo-zahodnem vogalu parcele. Most je možno izvesi iz AB Gradis mostnih montažnih elementov. Premostitvena dolžina je 6 m, podpore liti AB temeljni brežni podstavki. Višina površine mostu je enaka koti cestišča.
Za navedene objekte zunanje ureditve veljajo tolerance ± 20%.«
Župan
Občine Grosuplje
Janez Lesjak l. r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti