Uradni list

Številka 92
Uradni list RS, št. 92/2002 z dne 30. 10. 2002
Uradni list

Uradni list RS, št. 92/2002 z dne 30. 10. 2002

Kazalo

4614. Tarifni pravilnik o nadomestilu za kreditiranje naložb varstva okolja, stran 10150.

Na podlagi 21. člena zakona o javnih skladih (Uradni list RS, št. 22/00) ter 24., 38. in 57. člena ustanovitvenega akta Ekološko razvojnega sklada Republike Slovenije, javnega sklada (Uradni list RS, št. 96/00) izdajam
T A R I F N I P R A V I L N I K
o nadomestilu za kreditiranje naložb varstva okolja
I. SPLOŠNI DEL
1. člen
Ta tarifni pravilnik določa način vrednotenja in obračunavanja nadomestila za storitve in povračila izdatkov Ekološko razvojnega sklada Republike Slovenije, javnega sklada (v nadaljnjem besedilu: sklad) ter ceno storitev sklada za kreditiranje naložb varstva okolja.
2. člen
Sklad ali njegov pooblaščenec za opravljene storitve in povračila izdatkov zaračuna uporabniku storitev nadomestilo po tarifi in povračila izdatkov sklada po dejanskih stroških sklada.
Zneski iz tarife ne vključujejo davka na dodano vrednost.
3. člen
Uporabnik je dolžan plačati znesek, obračunan po tej tarifi, najkasneje v roku 8 dni od izstavitve računa, razen v primeru, ko pravilnik pri posamezni tarifni številki določa drugače.
Obveznosti po tem pravilniku se določajo z računom v zneskih, obračunanih na način in po postavkah, določenih s tarifo, ki velja ob nastanku posamezne obveznosti.
Določba prejšnjega odstavka se uporablja tudi za obveznosti iz naslova dejanskih stroškov.
II. POSEBNI DEL
4. člen
TARIFA
5. člen
DEJANSKI STROŠKI
Stroški zavarovanja kreditov, razen v primeru kreditiranja fizičnih oseb, stroški predaje kreditov v izterjavo, spremembe kreditnih pogodb, pridobitve ekspertnih mnenj in drugi stroški v zvezi s posameznim kreditom se obračunajo na podlagi dejanskih stroškov sklada.
6. člen
Ta tarifni pravilnik začne veljati s 1. 11. 2002.
Z dnem uveljavitve tega tarifnega pravilnika preneha veljati tarifni pravilnik o nadomestilu za kreditiranje naložb varstva okolja (Uradni list RS, št. 125/00) ter vse njegove spremembe in dopolnitve.
Št. 19-19/01
Ljubljana, dne 22. oktobra 2002.
Ljubo Žužek l. r.
Direktor

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti