Uradni list

Številka 81
Uradni list RS, št. 81/2002 z dne 20. 9. 2002
Uradni list

Uradni list RS, št. 81/2002 z dne 20. 9. 2002

Kazalo

3993. Pravilnik o postopkih vračanja vlaganj v javno telekomunikacijsko omrežje dejanskim končnim upravičencem na območju Občine Dolenjske Toplice, stran 8801.

Na podlagi 6. člena zakona o vračanju vlaganj v javno telekomunikacijsko omrežje (Uradni list RS, št. 58/02) in na podlagi 17. člena statuta Občine Dolenjske Toplice (Uradni list RS, št. 47/99), je Občinski svet občine Dolenjske Toplice na 28. redni seji dne 5. 9. 2002 sprejel
P R A V I L N I K
o postopkih vračanja vlaganj v javno
telekomunikacijsko omrežje dejanskim končnim
upravičencem na območju Občine Dolenjske Toplice
1. člen
S tem pravilnikom se določa način sestave seznama upravičencev za vračilo vlaganj v javno telekomunikacijsko omrežje, način ugotavljanja sorazmernih deležev ter pogoje in roke vračila.
2. člen
Za sestavo seznama upravičencev do vračila vlaganj v javno telekomunikacijsko omrežje imenuje župan v roku enega meseca od uveljavitve tega pravilnika posebno komisijo.
3. člen
Komisija pripravi seznam upravičencev do vračila vlaganj v javno telekomunikacijsko omrežje na osnovi evidenc in podatkov iz arhivov, s katerimi razpolaga Občina Dolenjske Toplice ter druge pravne in fizične osebe.
Zahtevek za uvrstitev na seznam lahko upravičenec vloži v roku dveh mesecev od objave poziva, ki ga Občina Dolenjske Toplice objavi v Uradnem listu RS in o tem na krajevno običajen način seznani eventualne upravičence. Zahtevek na predpisanem obrazcu se s priloženimi dokazili v predpisanem roku vloži na sedež Občine Dolenjske Toplice.
Seznam upravičencev se v roku enega meseca po poteku roka iz prejšnjega odstavka javno izobesi na krajevno običajen način in postane osnova za določitev odškodnine ter vračilo vlaganj.
4. člen
Seznam dejanskih končnih upravičencev se objavi po postopku in način kot ga določa zakon o vračilu vlaganj v javno telekomunikacijsko omrežje (Uradni list RS, št. 58/02 – v nadaljevanju: zakon).
5. člen
Sorazmerni delež vlaganj, ki pripada upravičencev se ugotavlja na podlagi podatkov iz sklenjenih pogodb ter določb 4. člena zakona.
6. člen
Pogoj za dokazovanje pravice do vračila vlaganj v telekomunikacijsko omrežje je sklenjena pogodba upravičenca. Občina vrača deleže upravičencem pod pogoji in v rokih, ki jih določa zakon.
7. člen
Ta pravilnik začne veljati takoj, objavi pa se v Uradnem listu Republike Slovenije.
Št. 345/894/02-03
Dolenjske Toplice, dne 5. septembra 2002.
Župan
Občine Dolenjske Toplice
Franc Vovk l. r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti