Uradni list

Številka 99
Uradni list RS, št. 99/2001 z dne 7. 12. 2001
Uradni list

Uradni list RS, št. 99/2001 z dne 7. 12. 2001

Kazalo

4870. Odločba o imenovanju pooblaščene organizacije za izvajanje preizkusa usposobljenosti pokuševalcev za organoleptično oceno vina, mošta in drugih proizvodov iz grozdja in vina in izvajanje programa usposabljanja pokuševalcev za izvajanje organoleptične ocene vina, mošta in drugih proizvodov iz grozdja in vina, ter izvajanje preizkusa organoleptičnih sposobnosti kmetijskega inšpektorja, stran 10170.

Na podlagi 6. člena pravilnika o imenovanju pokuševalcev in pooblaščene organizacije za preizkušanje pokuševalcev in organoleptičnih sposobnosti kmetijskih inšpektorjev (Uradni list RS, št. 69/01), javnega razpisa za izbiro pooblaščene organizacije za izvajanje preizkusa usposobljenosti pokuševalcev za organoleptično oceno vina, mošta in drugih proizvodov iz grozdja in vina in izvajanje programa usposabljanja pokuševalcev za izvajanje organoleptične ocene vina, mošta in drugih proizvodov iz grozdja in vina, ter izvajanje preizkusa organoleptičnih sposobnosti kmetijskega inšpektorja (Uradni list RS, št. 70/01) in predhodnega mnenja komisije za izvedbo javnega razpisa izdaja minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano
O D L O Č B O
o imenovanju pooblaščene organizacije za izvajanje preizkusa usposobljenosti pokuševalcev za organoleptično oceno vina, mošta in drugih proizvodov iz grozdja in vina in izvajanje programa usposabljanja pokuševalcev za izvajanje organoleptične ocene vina, mošta in drugih proizvodov iz grozdja in vina, ter izvajanje preizkusa organoleptičnih sposobnosti kmetijskega inšpektorja
1
Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo, Jamnikarjeva 101, 1000 Ljubljana se imenuje za pooblaščeno organizacijo za izvajanje preizkusa usposobljenosti pokuševalcev za organoleptično oceno vina, mošta in drugih proizvodov iz grozdja in vina in izvajanje programa usposabljanja pokuševalcev za izvajanje organoleptične ocene vina, mošta in drugih proizvodov iz grozdja in vina, ter izvajanje preizkusa organoleptičnih sposobnosti kmetijskega inšpektorja.
2
Na podlagi te odločbe bo s pooblaščeno organizacijo sklenjena pogodba, kjer se bodo natančno določile medsebojne pravice in obveznosti pogodbenih strank.
3
Izrek te odločbe se objavi v Uradnem listu Republike Slovenije.
Št. 321-03-122/01-4
Ljubljana, dne 22. oktobra 2001.
mag. Franc But l. r.
Minister
za kmetijstvo, gozdarstvo
in prehrano

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti