Uradni list

Številka 78
Uradni list RS, št. 78/2001 z dne 5. 10. 2001
Uradni list

Uradni list RS, št. 78/2001 z dne 5. 10. 2001

Kazalo

4062. Sklep o podrobnejši vsebini dokumentacije k zahtevi za izdajo dovoljenja za opravljanje funkcije člana uprave oziroma likvidacijskega upravitelja banke in hranilnice, stran 8000.

Na podlagi četrtega odstavka 25. člena zakona o bančništvu (Uradni list RS, št. 7/99 in 59/01) ter drugega odstavka 20. člena zakona o Banki Slovenije (Uradni list RS, št. I-1/91) izdaja Svet Banke Slovenije
S K L E P
o podrobnejši vsebini dokumentacije k zahtevi za izdajo dovoljenja za opravljanje funkcije člana uprave oziroma likvidacijskega upravitelja banke in hranilnice
1
S tem sklepom Banka Slovenije določa podrobnejšo vsebino dokumentacije, s katero kandidat za člana uprave oziroma likvidacijskega upravitelja banke in hranilnice dokazuje izpolnjevanje pogojev iz 24. člena zakona o bančništvu.
2
Kandidat za člana uprave oziroma likvidacijskega upravitelja banke in hranilnice mora k zahtevi za izdajo dovoljenja iz prvega odstavka 25. člena oziroma v zvezi z drugim in tretjim odstavkom 33. člena zakona o bančništvu priložiti k zahtevi za izdajo dovoljenja za opravljanje funkcije člana uprave banke tudi izpolnjen vprašalnik v obliki obrazca z oznako VPR, ki je sestavni del tega sklepa.
3
Ta sklep začne veljati osmi dan po objavi v Uradnem listu Republike Slovenije.
Predsednik
Sveta Banke Slovenije
Guverner
Mitja Gaspari l. r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti