Uradni list

Številka 108
Uradni list RS, št. 108/2000 z dne 24. 11. 2000
Uradni list

Uradni list RS, št. 108/2000 z dne 24. 11. 2000

Kazalo

3. Popravek o nadomestilu za uporabo stavbnega zemljišča v Občini Beltinci, stran 11318.

Popravek
V odloku o nadomestilu za uporabo stavbnega zemljišča v Občini Beltinci, objavljenem v Uradnem listu RS, št. 77-3603/00 z dne 25. 8. 2000, se na koncu drugega stavka 5. člena pika nadomesti z vejico in doda besedilo »razen površin dovoza in parkiranja, parkov, zelenic ter požarnih poti v objektih, ki so izključno namenjene požarni varnosti.«
Besedilo 31. člena odloka se v celoti črta in pravilno glasi:
»Plačila nadomestila na lastno zahtevo za dobo pet let so oproščeni zavezanci: ki so kupili novo stanovanje ali zgradili, dozidali ali nadzidali družinsko stanovanjsko hišo, počitniško hišo, poslovni objekt za gospodarski namen oziroma za družbeni namen ali so zgradili drugi objekt in so bili v ceni stanovanja, družinske stanovanjske hiše, počitniške hiše, poslovnega ali drugega objekta, ali v ceni zemljišča za zazidavo plačani stroški za urejanje stavbnega zemljišča ali so komunalni prispevek plačali posebej, stavbno zemljišče pa komunalno uredili v lastni režiji.
Pet letna doba oprostitve plačevanja nadomestila začne teči od dneva vselitve v stanovanje, stanovanjsko hišo ali počitniško hišo oz. največ 8 let od izdaje gradbenega dovoljenja. Za poslovne in druge objekte začne teči petletna doba oprostitve plačevanja nadomestila od začetka uporabe objekta.»
V tretjem odstavku 32. člena se pred besedo »gasilska« črta beseda »občinska«.
V točki II. istega člena, se v prvi alinei beseda »pomoči« nadomesti z besedo »oprostitve«.
Za besedo »Slovenije« se v 38. členu, postavi pika, preostali del besedila« uporablja pa se od 1. 7. 2000« se pa črta.
Župan
Občine Beltinci
Jožef Kavaš l. r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti