Uradni list

Številka 51
Uradni list RS, št. 51/1998 z dne 17. 7. 1998
Uradni list

Uradni list RS, št. 51/1998 z dne 17. 7. 1998

Kazalo

2332. Sklep o določitvi šolskih okolišev osnovnih šol na območju Mestne občine Celje, stran 3735.

Na podlagi tretjega odstavka 112. člena poslovnika Občinskega sveta mestne občine Celje (Uradni list Republike Slovenije, št. 66/95 in 1/96 – redakcijsko prečiščeno besedilo) izdajam
S K L E P
o objavi sklepa o spremembi sklepa o določitvi šolskih okolišev osnovnih šol na območju Mestne občine Celje
Objavljam sklep o spremembi sklepa o določitvi šolskih okolišev osnovnih šol na območju Mestne občine Celje, ki ga je sprejel Občinski svet mestne občine Celje na seji dne 30. 6. 1998.
Župan
Mestne občine Celje
Jože Zimšek l. r.
Na podlagi 42. člena zakona o organizaciji in financiranju vzgoje in izobraževanja (Uradni list RS, št. 12/ 96, 23/96), 48. člena zakona o osnovni šoli (Uradni list RS, št. 12/96, 33 /96), 10. člena odloka o ustanovitvi javnih vzgojno-izobraževalnih zavodov Mestne občine Celje in 17. člena statuta Mestne občine Celje je Občinski svet mestne občine Celje na seji dne 30. 6. 1998 sprejel
S K L E P O S P R E M E M B I
sklepa o določitvi šolskih okolišev osnovnih šol na območju Mestne občine Celje
1
V sklepu o določitvi šolskih okolišev osnovnih šol na območju Mestne občine Celje (Uradni list RS, št. 64/97) se v 2. točki spremeni šolski okoliš pod zaporedno številko 6. Osnovna šola Hudinja, in sicer se v 14. vrstici za besedilom “do mostu čez Hudinjo” postavi pika. Nadaljnje besedilo se črta in se nadomesti z naslednjim besedilom: “Tu se pričenja vzhodna meja šolskega okoliša, ki teče proti severu navzgor po potoku Hudinja, čez avtocesto do meje med naseljema Trnovlje pri Celju in Šmarjeta. Nato sledi meji med naselji Trnovlje pri Celju in Zadobrova na vzhodni strani in Šmarjeta ter Škofja vas na zahodni strani do občinske meje z Občino Vojnik.”
2
V 2. točki se spremeni šolski okoliš pod zaporedno številko 7. Osnovna šola Ljubečna in to tako, da se črta besedilo “Pri avtocesti se meja obrne proti vzhodu in se nadaljuje do nadvoza v Trnovljah. Nato teče proti jugu po Trnoveljski cesti skozi naselje Trnovlje pri Celju. Okoliš ne vključuje hišnih številk, oštevilčenih na Trnoveljski cesti. V Spodnjih Trnovljah teče meja proti jugu po meji statističnega okoliša med Kulturniško ulico, Plinarniško ulico na zahodni strani in med Petrolovimi objekti ter ulico Gaji na vzhodni strani do potoka Ložnica.” in se nadomesti z naslednjim besedilom: ”Čez avtocesto se nadaljuje proti jugu po potoku Hudinji do sotočja z Ložnico. Nato proti vzhodu sledi meji med naseljema Celje na zahodni strani in Bukovžlak ter Teharje na vzhodni strani do meje z Občino Štore.”
3
Ta sprememba začne veljati naslednji dan po objavi v Uradnem listu RS in se uporabi za vpis otrok v Osnovno šolo Ljubečna.
Št. 60300/0019/97-26
Celje, dne 30. junija 1998.
Predsednik
Občinskega sveta
mestne občine Celje
Lojze Oset l. r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti