Uradni list

Številka 14
Uradni list RS, št. 14/1997 z dne 14. 3. 1997
Uradni list

Uradni list RS, št. 14/1997 z dne 14. 3. 1997

Kazalo

807. Sklep o spremembah in dopolnitvah pravilnika o določanju plač funkcionarjev in drugih prejemkov funkcionarjev Občine Kočevje in zunanjih članov delovnih teles občinskega sveta, stran 1231.

Na podlagi 16. člena statuta Občine Kočevje (Uradni list RS, št. 39/95 in 48/95) je Občinski svet občine Kočevje na seji dne 4. 3. 1997 sprejel
S K L E P
o spremembah in dopolnitvah pravilnika o določanju plač funkcionarjev in drugih prejemkov funkcionarjev Občine Kočevje in zunanjih članov delovnih teles občinskega sveta
1. člen
Spremeni se pravilnik o določanju plač funkcionarjev in drugih prejemkov funkcionarjev Občine Kočevje in zunanjih članov delovnih teles občinskega sveta (Uradni list RS, št. 70/95 in 2/96), in sicer tako, da naslov pravilnika glasi:
Pravilnik o določanju plač in drugih prejemkov funkcionarjev, članov nadzornega odbora in zunanjih članov delovnih teles Občinskega sveta občine Kočevje.
2. člen
Spremeni se 8. člen, in sicer tako, da glasi:
Funkcionarji – člani občinskega sveta imajo za delo na sejah občinskega sveta ter stalnih in začasnih delovnih teles pravico do nagrade – sejnine.
Pravico do sejnine imajo tudi člani nadzornega odbora in člani stalnih in začasnih delovnih teles občinskega sveta, ki niso občinski funkcionarji.
Sejnina pripada upravičencu, ki je bil prisoten na seji vsaj tri četrtine časa, porabljenega za sejo.
Pravice do sejnine nimajo tisti občinski funkcionarji, ki jih je bila v skladu z določbami tega pravilnika s posamičnim sklepom občinskega sveta določena plača oziroma del plače.
Poročilo o udeležbi na sejah in izplačanih sejninah se enkrat letno predloži občinskemu svetu.
3. člen
Spremeni se tretji odstavek 9. člena tako, da glasi:
Za vodenje in pripravo sej pripada predsedujočemu sejnina, povečana za 60% od osnove, določene v prvem oziroma drugem odstavku tega člena.
4. člen
Spremeni se 10. člen tako, da glasi:
Funkcionarji, člani nadzornega odbora in zunanji člani delovnih teles občinskega sveta imajo pravico do povračil, nadomestil in drugih prejemkov v skladu s predpisi, ki urejajo te pravice.
5. člen
Doda se nov 13. člen, ki glasi:
K določbam tega sklepa, ki urejajo nagrajevanje članov nadzornega odbora, je nadzorni odbor Občine Kočevje dal svoje soglasje.
6. člen
Ta sklep začne veljati osmi dan po objavi v Uradnem listu RS.
Št. 061-1/95-1/1
Kočevje, dne 7. marca 1997.
Predsednik
Občinskega sveta
občine Kočevje
Alojz Košir l. r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti