Uradni list

Številka 55
Uradni list RS, št. 55/1996 z dne 4. 10. 1996
Uradni list

Uradni list RS, št. 55/1996 z dne 4. 10. 1996

Kazalo

3211. Odlok o spremembah in dopolnitvah odloka o ustanovitvi Sklada stavbnih zemljišč Občine Slovenske Konjice, stran 4621.

Na podlagi 29. člena zakona o lokalni samoupravi (Uradni list RS, št. 72/93, 6/94 – odl. US RS, 45/94 – odl. US RS in Uradni list RS, št. 57/94, 14/95 in 20/95 – odl. US RS, 63/95 – obv. razlaga, 73/95 – odl. US RS, 9/96 – odl. US RS, 39/96 – odl. US RS, 44/96 – odl. US RS), in na podlagi 13. člena statuta Občine Slovenske Konjice (Uradni list RS, št. 34/95) je Občinski svet občine Slovenske Konjice na seji dne 25. 9. 1996 sprejel
O D L O K
o spremembah in dopolnitvah odloka o ustanovitvi Sklada stavbnih zemljišč Občine Slovenske Konjice
1. člen
V 1. členu odloka o ustanovitvi Sklada stavbnih zemljišč Občine Slovenske Konjice (Ur. l. SRS, št. 43/85) se črtata besedili “delovnih ljudi in” ter “v družbeno lastnino”.
2. člen
V prvi točki 3. člena odloka se črtata besedi “občinski skupščini” in nadomestita z besedama “občinskemu svetu”.
Dosedanja deveta točka postane deseta in se v njej črtata besedi “občinske skupščine” in nadomestita z besedama “občinskega sveta”.
Nova vsebina devete točke se glasi:
“Upravni odbor Sklada stavbnih zemljišč Občine Slovenske Konjice daje mnenje k predlogom vseh zazidalnih načrtov, prostorsko ureditvenih pogojev in njihovim spremembam v občini ter opravlja nalogo mestnega arhitekta.”.
Črta se zadnji odstavek 3. člena.
3. člen
V drugi točki 4. člena odloka se črtajo besede “v družbeni lastnini”.
V četrti točki 4. člena odloka se črta beseda “samoupravnih” in besedilo “določenimi z njihovimi planskimi akti”.
4. člen
V 5. členu odloka se črtata besedi “občinska skupščina” in nadomesti z besedama “občinski svet”.
5. člen
V 6. členu odloka se v tretjem odstavku črta naslov “Partizanska c. 19” in nadomesti z besedilom “Stari trg 29”.
6. člen
Popravi se tiskarska napaka v tretjem odstavku 7. člena in črta besedilo v zadnjem stavku navedenega odstavka: “pa lahko” in “le na podlagi odločitve komisije za oddajo stavbnega zemljišča”, tako da se tako popravljen in spremenjen odstavek glasi:
Pogodbe o oddaji del urejanja stavbnega zemljišča sklepa predsednik upravnega odbora lahko le na podlagi sprejetega letnega programa urejanja stavbnih zemljišč ali sklepa upravnega odbora. Pogodbe o oddaji stavbnega zemljišča sklepa predsednik upravnega odbora.
7. člen
Drugi odstavek 11. člena se spremeni in glasi: “Predsednika in člane upravnega odbora imenuje za dobo štirih let občinski svet.”
V tretjem odstavku 11. člena odloka se črtata besedi “občinske skupščine” in nadomestita z besedama “občinskega sveta”, v nadaljevanju se črta besedilo “za imenovanje predstavnikov občine v organe upravljanja organizacij združenega dela”.
V zadnjem stavku 11. člena se črtata besedi “občinski skupščini” in nadomestita z besedama “občinskemu svetu”.
8. člen
V prvem odstavku 13. člena odloka se črta besedilo “Komite za planiranje, družbenoekonomski razvoj in urejanje prostora SO Slovenske Konjice” in nadomesti z besedilom “občinska uprava Občine Slovenske Konjice”.
Črta se besedilo drugega odstavka 13. člena odloka in se nadomesti z besedilom: “Posamezna strokovna dela, zlasti dela tehnične narave, ki so povezana z dejavnostjo sklada, lahko sklad s pogodbo odda za to strokovno usposobljeni pravni ali fizični osebi.”
9. člen
Črta se drugi odstavek 14. člena odloka.
10. člen
V 15. členu odloka se črtata besedi “občinska skupščina” in nadomestita z besedama “občinski svet”.
11. člen
Ta odlok začne veljati osmi dan po objavi v Uradnem listu Republike Slovenije.
Št. 025-2/85-8
Slovenske Konjice, dne 25. septembra 1996.
Predsednik
Občinskega sveta
občine Slovenske Konjice
Stanislav Frim, dipl. ek. l. r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti