Uradni list

Številka 4
Uradni list RS, št. 4/1996 z dne 26. 1. 1996
Uradni list

Uradni list RS, št. 4/1996 z dne 26. 1. 1996

Kazalo

247. Sklep o razpisu posvetovalnega referenduma, stran 300.

Svet Krajevne skupnosti Voličina je na podlagi 56. člena zakona o referendumu in o ljudski iniciativi (Uradni list RS, št. 15/94) in na podlagi odločitve zbora občanov Krajevne skupnosti Voličina, ki je bil 19. 11. 1995, na seji dne 27. 11. 1995 sprejel
S K L E P
o razpisu posvetovalnega referenduma
1. člen
Razpiše se posvetovalni referendum za ugotovitev volje občanov Krajevne skupnosti Voličina o raziskavah, načrtovanju ali morebitni gradnji kakršnegakoli odlagališča komunalnih odpadkov na območju Krajevne skupnosti Voličina.
2. člen
Na referendumu imajo pravico glasovati občanke in občani, ki so vpisani v volilnem imeniku za območje Krajevne skupnosti Voličina.
3. člen
Referendum bo v nedeljo, 25. februarja 1996, od 7. do 19. ure, na glasovalnih mestih, ki jih določi volilna komisija krajevne skupnosti, imenovana pri Svetu KS Voličina.
4. člen
Za dan razpisa, s katerim začnejo teči roki za opravila, ki so potrebna za izvedbo referenduma, se šteje 25. 1. 1996.
5. člen
Glasovanje na referendumu je tajno. Glasuje se osebno z glasovnicami, na katerih je naslednje besedilo:
KRAJEVNA SKUPNOST VOLIČINA
GLASOVNICA
za glasovanje na posvetovalnem referendumu, dne 25. 2. 1996 za ugotovitev volje občanov o raziskavah, načrtovanju ali morebitni gradnji kakršnegakoli odlagališča komunalnih odpadkov na območju Krajevne skupnosti Voličina
glasujem
ZA                                                              PROTI
raziskavam, načrtovanju, ali morebitni gradnji kakršnegakoli odlagališča komunalnih odpadkov na območju Krajevne skupnosti Voličina.
Glasovalec-ka izpolni glasovnico tako, da obkroži “ZA”, če se z raziskavami, načrtovanjem ali morebitno gradnjo odlagališča strinja, “PROTI” če se ne strinja.
Vse glasovnice so overjene s štampiljko KS Voličina.
6. člen
Referendum vodi volilna komisija KS Voličina, pri čemer smiselno uporablja določila zakona o volitvah in določila zakona o referendumu in o ljudski iniciativi. Rezultati referenduma se objavijo v Uradnem listu Republike Slovenije.
7. člen
Ta sklep začne veljati z dnem objave v Uradnem listu Republike Slovenije.
Voličina, dne 9. januarja 1996.
Predsednik
Sveta Krajevne skupnosti Voličina
Franc Jurša l. r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti