Vaše trenutno stanje
- Zahtevano
- Analitika
- Oglaševanje
Prikaži podrobnosti
------------------------------------------------------------------------------------
Tar.   Tarifna      Poimenovanje                             Šifra          Višina
št.     oznaka                                               tarifne        posebne
                                                             postavke       dajatve
       SIT/kg
------------------------------------------------------------------------------------
1      2            3                                        4              5
------------------------------------------------------------------------------------
01.03               Prašiči, živi:
       0103.91      - - mase pod 50 kg:
       0103.912     - - - mesnati, klavni                    01 03 91202    11,80
       0103.913     - - - mastni, klavni                     01 03 91318    11,80
       0103.919     - - - drugo                              01 03 91903    12,50
       0103.92      - - mase 50 kg in več:
       0103.922     - - - mesnati, klavni                    01 03 92209    10,00
       0103.923     - - - mastni, klavni                     01 03 92306    10,00
       0103.929     - - - drugo                              01 03 92918    13,40
02.03               Meso svinjsko, sveže
                    ohlajeno ali zmrznjeno:
       0203.1       - Sveže ali ohlajeno:
       0203.11      - - trupi in polovice                    02 03 11002    22,00
       0203.12      - - stegna, plečeta in
                    njihovi kosi, s kostmi                   02 03 12009    29,80
       0203.19      - - drugo                                02 03 19003    35,70
       0203.2       - Zmrznjeno:
       0203.21      - - trupi in polovice                    02 03 21008    19,30
       0203.22      - - stegna, plečeta in
                    njihovi kosi, s kostmi                   02 03 22004    27,90
       0203.29      - - drugo                                02 03 29009    31,60
16.02               Drugi pripravljeni ali
                    konservirani izdelki
                    iz mesa, drugih klavčnih proizvodov ali
                    krvi:
       1602.4       - Prašičev:
       1602.41      - - gnjat in njeni
                    kosi                                     16 02 41004   220,30
       1602.42      - - plečeta in kosi                      16 02 42000   181,60
       1602.50      - Goved                                  16 02 50003   119,85
------------------------------------------------------------------------------------