Vaše trenutno stanje
- Zahtevano
- Analitika
- Oglaševanje
Prikaži podrobnosti
------------------------------------------------------------------------------------
Tar. Tarifna Poimenovanje Šifra Višina
št. oznaka tarifne posebne
postavke dajatve
SIT/kg
------------------------------------------------------------------------------------
1 2 3 4 5
------------------------------------------------------------------------------------
01.03 Prašiči, živi:
0103.91 - - mase pod 50 kg:
0103.912 - - - mesnati, klavni 01 03 91202 11,80
0103.913 - - - mastni, klavni 01 03 91318 11,80
0103.919 - - - drugo 01 03 91903 12,50
0103.92 - - mase 50 kg in več:
0103.922 - - - mesnati, klavni 01 03 92209 10,00
0103.923 - - - mastni, klavni 01 03 92306 10,00
0103.929 - - - drugo 01 03 92918 13,40
02.03 Meso svinjsko, sveže
ohlajeno ali zmrznjeno:
0203.1 - Sveže ali ohlajeno:
0203.11 - - trupi in polovice 02 03 11002 22,00
0203.12 - - stegna, plečeta in
njihovi kosi, s kostmi 02 03 12009 29,80
0203.19 - - drugo 02 03 19003 35,70
0203.2 - Zmrznjeno:
0203.21 - - trupi in polovice 02 03 21008 19,30
0203.22 - - stegna, plečeta in
njihovi kosi, s kostmi 02 03 22004 27,90
0203.29 - - drugo 02 03 29009 31,60
16.02 Drugi pripravljeni ali
konservirani izdelki
iz mesa, drugih klavčnih proizvodov ali
krvi:
1602.4 - Prašičev:
1602.41 - - gnjat in njeni
kosi 16 02 41004 220,30
1602.42 - - plečeta in kosi 16 02 42000 181,60
1602.50 - Goved 16 02 50003 119,85
------------------------------------------------------------------------------------