Uradni list

Številka 55
Uradni list RS, št. 55/1995 z dne 30. 9. 1995
Uradni list

Uradni list RS, št. 55/1995 z dne 30. 9. 1995

Kazalo

2607. Pravilnik o spremembah pravilnika o obrazcu službene izkaznice za opravljanje inšpekcijskega nadzorstva in o postopku za njeno izdajo, stran 4348.

Na podlagi drugega odstavka 90. člena zakona o upravi (Uradni list RS, št. 67/94) izdaja minister za notranje zadeve
P R A V I L N I K
o spremembah pravilnika o obrazcu službene izkaznice za opravljanje inšpekcijskega nadzorstva in o postopku za njeno izdajo
1. člen
V pravilniku o obrazcu službene izkaznice za opravljanje inšpekcijskega nadzorstva in o postopku za njeno izdajo (Uradni list RS, št. 27/95) se 2. člen spremeni tako, da se glasi:
“Obrazec izkaznice vsebuje:
1. na prvi strani platnic je na vrhu vtisnjen grb Republike Slovenije, pod njim pa je napisano besedilo: “REPUBLIKA SLOVENIJA”. Pod besedilom “Republika Slovenija” je napisan naziv ministrstva, pristojnega za opravljanje inšpekcijskega nadzorstva (v nadaljnjem besedilu: pristojno ministrstvo). V spodnjem delu prve strani platnic je besedilo: “SLUŽBENA IZKAZNICA” za delovno področje inšpekcijskega nadzorstva;
2. na drugi strani platnic izkaznice je prostor za fotografijo imetnika izkaznice v velikosti 3 × 4 cm in pečat pristojnega ministrstva.
Pod fotografijo imetnika izkaznice se vpiše: osebno ime imetnika izkaznice, njegov podpis, registrska številka izkaznice, datum izdaje izkaznice in podpis ministra pristojnega ministrstva ter predstojnika organa, ki izkaznico izdaja (v nadaljnjem besedilu: pristojni organ);
3. na prvi notranji strani izkaznice se navede naziv pristojnega organa;
4. na drugi notranji strani izkaznice se navede predpis, ki je podlaga za izdajo pooblastila imetniku izkaznice za opravljanje inšpekcijskega nadzorstva, ter številka in datum izdaje pooblastila.
Izkaznica ni prenosljiva.”
2. člen
Obrazec izkaznice, ki je sestavni del pravilnika o obrazcu službene izkaznice za opravljanje inšpekcijskega nadzorstva in o postopku za njeno izdajo se nadomesti z obrazcem, ki je objavljen v prilogi tega pravilnika.
3. člen
Ta pravilnik začne veljati naslednji dan po objavi v Uradnem listu Republike Slovenije.
Št. 0050/6-12/146-95
Ljubljana, dne 16. avgusta 1995.
Andrej Šter l. r.
Minister
za notranje zadeve

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti