Uradni list

Številka 43
Uradni list RS, št. 43/1994 z dne 15. 7. 1994
Uradni list

Uradni list RS, št. 43/1994 z dne 15. 7. 1994

Kazalo

1. Popravek odloka o ureditvenem načrtu Savinjski gaj (turistična, športna in rekreacijska cona), stran 2823.

POPRAVEK
V odloku o ureditvenem načrtu Savinjski gaj (turistična, športna in rekreacijska cona), objavljenem v Uradnem listu RS, št. 37-1507/94 z dne 24. VI. 1994, se popravi:
– v 1. členu 2.2. namesto besedice »in« je pravilno »iz«:
– v 6. členu 6. vrstica se črtajo besede: »peščena in primerno utrjena«.
– v 9. členu 4. vrstica je pravilna beseda »Ločki« namesto »Loški«.
– v 9. členu se črta 3. odstavek in se nadomesti z novim, ki se glasi: »Področje med Ločko strugo in cesto je v celoti namenjeno širitvi Savinjskega gaja«.
– 10. člen se pravilno glasi:
Opis predvidenih objektov in naprav
Prvi večji objekt ali skupina objektov naj bi bila locirana ob samem vhodu v gaj kot glavni servis dejavnosti in vzporedne ponudbe tega dela.
Objekti naj bi bili zidani, z naklonom strešin 40 stopinj, slemenom vzporedno z vodo in več poudarjenimi vhodi v objekt (trgovine, restavracija...).
Ob sedanjem mlinu je potrebno z minimalnimi posegi oblikovati manjši amfiteater – centralni prostor, obkrožen s terasami (utrjenimi z nekaj železniškimi pragovi).
Servisni objekt ob Ribiškem domu naj bo stavba brez kleti, pritlična, s streho naklona 40 stopinj ter zaribano fasado. Objekt je namenjen kot servisni objekt Ribiškega doma ali Savinjskega gaja.
Namesto sedanjih hišic v Kopelcah naj bi zgradili več objektov podobnih gabaritov, razporejenih okoli bazena. Na sejmiškem prostoru bo en objekt ob vhodu, ki bo vključeval tudi sanitarije. Objekt naj bo pritličen in podobnih višinskih ter tlorisnih gabaritov kot stavbe v okolici.
Vse ostale naprave (dodatne športne površine, parkirišča...) funkcionalno dopolnjujejo že obstoječo dejavnost.
Sekretarka
IS in SO Mozirje
Vida Juvan l. r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti