Uradni list

Številka 68
Uradni list RS, št. 68/1994 z dne 28. 10. 1994
Uradni list

Uradni list RS, št. 68/1994 z dne 28. 10. 1994

Kazalo

2435. Spremembe in dopolnitve pravilnika o dodeljevanju posojil iz sredstev občinskega proračuna za pospeševanje razvoja družinskih kmetij in dopolnilnih dejavnosti na kmetijah v občini Grosuplje, stran 3803.

Na podlagi tretje alinee 1. točke 53. člena statuta občine Grosuplje (Uradni list RS, št. 20/93) je Izvršni svet Skupščine občine Grosuplje na 75. seji dne 18. 10. 1994 sprejel
SPREMEMBE IN DOPOLNITVE PRAVILNIKA
o dodeljevanju posojil iz sredstev občinskega proračuna za pospeševanje razvoja družinskih kmetij in dopolnilnih dejavnosti na kmetijah v občini Grosuplje
1. člen
3. člen pravilnika o dodeljevanju posojil iz sredstev občinskega proračuna za pospeševanje razvoja družinskih kmetij in dopolnilnih dejavnosti na kmetijah v občini Grosuplje (Uradni list RS, št. 7/91 in 62/94) se spremeni tako, da se glasi:
"Za posojilo lahko zaprosijo občani s slovenskim državljanstvom in statusom kmeta po 4. členu zakona o kmetijskih zemljiščih. Investicija mora biti na območju občine Grosuplje."
2. člen
V 6. členu se številko 8 let nadomesti s številko 5 let.
3. člen
10. člen se spremeni tako, da se glasi:
"Prošnjo za posojilo s prilogami vložijo prosilci pri Oddelku za gospodarstvo občine Grosuplje.
Prošnje obravnava komisija, ki jo imenuje izvršni svet. Komisijo sestavlja predsednik, namestnik in 5 članov. Predsednik komisije je član IS, odgovoren za kmetijstvo, namestnik predstavnika Oddelka za gospodarstvo občine Grosuplje, člani komisije pa so: predstavnik banke, predstavnik oddelka za gospodarstvo s področja kmetijstva in 3 predstavniki pospeševalne službe. Komisija pripravi predlog za obravnavo na izvršnem svetu. Izvršni svet odloča o dodelitvi posojila s sklepom.
Strokovna in administrativna dela za komisijo opravlja Oddelek za gospodarstvo občine Grosuplje in pooblaščena banka."
4. člen
V 12. členu se za besedo "mora" doda besede "poleg bančnih določb".
5. člen
Spremembe in dopolnitve pravilnika se objavijo v Uradnem listu RS in začnejo veljati takoj po objavi.
Št. 403-164/94
Grosuplje, dne 18. oktobra 1994.
Predsednik
Izvršnega sveta
Skupščine občine Grosuplje
Franc Ahlin, dipl. ek. l. r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti