Uradni list

Številka 39
Uradni list RS, št. 39/1994 z dne 5. 7. 1994
Uradni list

Uradni list RS, št. 39/1994 z dne 5. 7. 1994

Kazalo

1622. Odlok o spremembi območij naselij Trnovlje pri Celju in Bukovžlak, o imenovanju nove ulice v naselju Trnovlje pri Celju ter o spremembi območja ulice Gaji, stran 2571.

Na podlagi 8. člena zakona o imenovanju in evidentiranju naselij, ulic in stavb (Uradni list SRS, št. 5/80), 13. člena pravilnika o določanju imen naselij in ulic ter o označevanju naselij, ulic in stavb (Uradni list SRS, št. 11/80) in 4. člena odloka o sestavi in pristojnosti zborov Občinske skupščine Celje ter o izvolitvi funkcionarjev Občinske skupščine (Uradni list RS, št. 13/90, 23/90, 22/90, 37/90, 13/91 in 14/92) je Skupščina občine Celje na skupni seji vseh zborov dne 22. 6. 1994 sprejela
ODLOK
o spremembi območij naselij Trnovlje pri Celju in Bukovžlak, o imenovanju nove ulice v naselju Trnovlje pri Celju ter o spremembi območja ulice Gaji
1. člen
Meja med naseljema Trnovlje pri Celju in Bukovžlak se spremeni tako, da se območje, ki ga v svojem sotočju omejujeta potoka Hudinja in Ložnica, odcepi od naselja Bukovžlak in se priključi naselju Trnovlje pri Celju.
2. člen
S spremembo meje med naseljema Trnovlje pri Celju in Bukovžlak se ustrezno spremeni meja med krajevnima skupnostima Trnovlje pri Celju in Teharje.
3. člen
V naselju Trnovlje pri Celju se imenuje nova ulica z imenom Plinarniška ulica. Zajema zahodni del novopriključenega območja od potoka Hudinje do križišča s cesto proti Petrolu.
4. člen
Spremeni se območje ulice Gaji v naselju Trnovlje pri Celju tako, da se v njenem območju oštevilčijo stavbe, ki ležijo med Ložnico in cesto proti Petrolu.
5. člen
Grafični prikaz novih območij naselij Trnovlje pri Celju in Bukovžlak, območje nove ulice in spremenjeno območje ulice Gaji v naselju Trnovlje pri Celju so razvidni v kartografskem prikazu registra območij teritorialnih enot (ROTE) na Geodetski upravi Celje.
6. člen
Geodetska uprava občine Celje izvede preoštevilčbo stavb ter naroči in posreduje nove tablice s hišno številko.
7. člen
Lastniki oziroma upravljalci preoštevilčenih stavb morajo nove tablice s hišno številko namestiti najkasneje osem dni po prejemu obvestila, da je tablica izdelana. Stara tablica lahko ostane poleg nove nameščena največ eno leto po namestitvi nove.
8. člen
Upravni organi občine Celje izvedejo v uradnih evidencah, za katere so pristojni, vse potrebne spremembe, ki jih določa ta odlok..
9. člen
Odlok začne veljati osmi dan po objavi v Uradnem listu Republike Slovenije.
Št. 01600-001/94
Celje, dne 22. junija 1994.
Predsednik
Skupščine občine Celje
Anton Rojec, dipl. jur. l. r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti