Uradni list

Številka 27
Uradni list RS, št. 27/1994 z dne 20. 5. 1994
Uradni list

Uradni list RS, št. 27/1994 z dne 20. 5. 1994

Kazalo

1155. Sklep o dajanju soglasja k cenam, stran 1799.

Na podlagi 3. in 10. člena zakona o cenah (Uradni list RS, št. 1/91-I), 1. člena uredbe o prenosu pristojnosti za določanje cen na izvršne svete skupščin občin in družbenopolitičnih skupnosti (Uradni list RS, št. 15/93) je Izvršni svet Skupščine občine Lenart na seji, dne 7. aprila 1994 sprejel
SKLEP
o dajanju, soglasja k cenam
1. člen
Nosilci samostojnega osebnega dela in vzgojno varstveni zavod smejo povečati cene dimnikarskih storitev, pogrebne službe in urejanje ter vzdrževanje pokopališč ter cene dnevnega bivanja otrok v vrtcu in jaslih na podlagi soglasja Izvršnega sveta Skupščine občine Lenart.
2. člen
Nosilci samostojnega osebnega dela in vzgojno varstveni zavod predložijo Izvršnemu svetu Skupščine občine Lenart zahtevo za soglasje v dveh izvodih. Zahteva vsebuje naslednje podatke:
– veljavno ceno, datum njene uveljavitve in odstotek zahtevanega povečanja cen,
– razloge, ki pogojujejo predlagano ceno.
3. člen
Če zahteva za soglasje ne vsebuje podatkov iz 2. člena tega sklepa, zahteva izvršni svet v 10 dneh po prejemu zahteve, dopolnitev.
Če predlagatelj cene zahtevane dopolnitve ne pošlje v roku 8 dni po prejemu obvestila za dopolnitev zahteve, se šteje, da zahteva ni bila vložena.
4. člen
Izvršni svet Skupščine občine Lenart odloči o soglasju v 30 dneh po prejemu popolnega zahtevka za spremembo cen. Če Izvršni svet Skupščine občine Lenart v roku iz prejšnjega stavka tega člena ne izda soglasja, se šteje, da je dano soglasje za spremembo cen.
5. člen
Ta sklep začne veljati naslednji dan po objavi v Uradnem listu Republike Slovenije in velja štiri mesece od dneva uveljavitve.
Št. 382-1/90
Lenart, dne 7. aprila 1994.
Predsednik
Izvršnega sveta
Skupščine občine Lenart
Avgust Zavernik, dipl. inž. l. r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti