Uradni list

Številka 25
Uradni list RS, št. 25/1994 z dne 13. 5. 1994
Uradni list

Uradni list RS, št. 25/1994 z dne 13. 5. 1994

Kazalo

1086. Sklep o razpisu referenduma o preimenovanju kraja in Krajevne skupnosti Jurovski Dol v kraj in Krajevno skupnost Sv. Jurij v Slovenskih goricah, stran 1589.

Na podlagi določil zakona o referendumu in o ljudski iniciativi (Uradni list RS, št. 15/94) in statuta Krajevne skupnosti Jurovski Dol, je Svet Krajevne skupnosti Jurovski Dol na seji dne 17. 4. 1994 sprejel
SKLEP
o razpisu referenduma o preimenovanju kraja in Krajevne skupnosti Jurovski Dol v kraj in Krajevno skupnost Sv. Jurij v Slov. goricah
1. člen
Razpiše se referendum za preimenovanje kraja in Krajevne skupnosti Jurovski Dol v kraj in Krajevno skupnost Sv. Jurij v Slov. goricah, ki bo v nedeljo, 29. maja 1994 med 7. in 19. uro.
2. člen
Krajevna skupnost obsega območje: Sp. Gasteraj, Sr. Gasteraj, Zg. Gasteraj, Žitence, Malna, Jurovski Dol, Zg. Partinje in Varda.
3. člen
Pravico do glasovanja na referendumu imajo delovni ljudje in občani Krajevne skupnosti Jurovski Dol, ki so vpisani v splošnem volilnem imeniku in so dopolnili 18 let.
4. člen
Za postopek glasovanja in izvedbo se uporabljajo določila zakona o referendumu in ljudski iniciativi (Uradni list RS, št. 15/94) in zakon o volitvah v državni zbor (Uradni list RS, št. 44/92).
5. člen
Na referendumu bodo glasovali delovni ljudje in občani neposredno in tajno z glasovnico, na kateri bo naslednje besedilo:
                        KRAJEVNA SKUPNOST JUROVSKI DOL
                                  GLASOVNICA
 
    za preimenovanje kraja in Krajevne skupnosti JUROVSKI DOL v kraj in
krajevno skupnost Sv. Jurij v Slov. goricah.
 
                                    GLASUJEM
                        »ZA«                    »PROTI«
 
    Glasuje se tako, da obkroži »ZA« tisti, ki je za poimenovanje kraja in
krajevne skupnosti in besedo »PROTI« tisti, ki ni za preimenovanje kraja in
Krajevne skupnosti.
6. člen
Sklep o preimenovanju kraja in krajevne skupnosti in rezultat glasovanja na referendumu se objavi v Uradnem listu Republike Slovenije.
Jurovski Dol, dne 17. aprila 1994.
Predsednik Sveta
Krajevne skupnosti
Jurovski Dol
Stanislav Senekovič l. r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti