Uradni list

Številka 23
Uradni list RS, št. 23/1994 z dne 6. 5. 1994
Uradni list

Uradni list RS, št. 23/1994 z dne 6. 5. 1994

Kazalo

1022. Sklep o razpisu referenduma o preimenovanju kraja in Krajevne skupnosti Cerkvenjak v kraj in Krajevno skupnost Sv. Anton v Slovenskih goricah, stran 1475.

Na podlagi določil zakona o referendumu in o ljudski iniciativi (Uradni list RS, št. 15/94) in statuta Krajevne skupnosti Cerkvenjak, je svet Krajevne skupnosti Cerkvenjak na seji dne 26. 4. 1994 sprejel
SKLEP
o razpisu referenduma o preimenovanju kraja in Krajevne skupnosti Cerkvenjak v kraj in Krajevno skupnost Sv. Anton v Slovenskih goricah
1. člen
Razpiše se referendum za preimenovanje kraja in Krajevne skupnosti Cerkvenjak v kraj in Krajevno skupnost Sv. Anton v Slovenskih goricah, ki bo v nedeljo 29. maja 1994 med 7. in 19. uro.
2. člen
Krajevna skupnost obsega območje: Cerkvenjak, Andrenci, Stanetinci, Čagona, Brengova, Vanetina, Ivanjski vrh, Grabonoški vrh, Cogetinci, Komarnica, Cenkova, Peščeni vrh, Kadrenci, Župetinci, Smolinci.
3. člen
Pravico glasovanja na referendumu imajo delovni ljudje in občani Krajevne skupnosti Cerkvenjak, ki so vpisani v splošnem volilnem imeniku in so dopolnili 18 let.
4. člen
Za postopek glasovanja in izvedbo se uporabljajo določila zakona o referendumu in o ljudski iniciativi (Uradni list RS, št. 15/94) in zakon o volitvah v državni zbor (Uradni list RS, št. 44/92).
5. člen
Na referendumu bodo glasovali delovni ljudje in občani neposredno in tajno z glasovnico, na kateri bo naslednje besedilo:
                        KRAJEVNA SKUPNOST CERKVENJAK
                                GLASOVNICA
 
          za preimenovanje kraja in Krajevne skupnosti Cerkvenjak
        v kraj in Krajevno skupnost Sv. Anton v Slovenskih goricah
 
                                  GLASUJEM
                              »ZA«       »PROTI«
 
Glasuje se tako, da obkroži »ZA« tisti, ki je za preimenovanje kraja in
krajevne skupnosti in besedo »PROTI« tisti, ki ni za preimenovanje kraja in
krajevne skupnosti.
6. člen
Sklep o preimenovanju kraja in krajevne skupnosti in rezultat glasovanja na referendumu se objavi v Uradnem listu Republike Slovenije.
Št. 35-4/94
Cerkvenjak, dne 26. aprila 1994.
Predsednik sveta
Krajevne skupnosti Cerkvenjak
Rihard Rojs l. r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti