Uradni list

Številka 9
Uradni list RS, št. 9/1994 z dne 23. 2. 1994
Uradni list

Uradni list RS, št. 9/1994 z dne 23. 2. 1994

Kazalo

397. Sklep o javni razgrnitvi osnutka prostorskih ureditvenih pogojev za sanacijo degradiranega prostora (sanacijski PUP), stran 590.

Na podlagi 16. člena Zakona o spremembah in dopolnitvah, zakona o urejanju naselij in drugih posegov v prostor (Ur. 1. RS, št. 18/93 in 47/93) in v skladu s prvim odstavkom 3. člena Uredbe o postopku priprave in sprejemanju prostorskih ureditvenih pogojev za sanacijo degradiranega prostora (Ur. i. RS, št. 56/93) .ter 35.,člena statuta občine Šmarje pri Jelšah (Ur. I. RS, št. 63/93) je izvršni svet občine na korespondenčni seji dne 21. 2. 1994 sprejel
SKLEP
o javni razgrnitvi osnutka prostorskih ureditvenih pogojev
za sanacijo degradiranega prostora (sanacijski PUP)
1
Javno se razgrne osnutek prostorskih ureditvenih pogojev za sanacijo degradiranega prostora v občini Šmarje pri Jelšah, ki se v svojih sestavinah šteje tudi za spremembo in dopolnitev prostorskih sestavin planskih dokumentov.
2
Osnutek sanacijskih PUP bo javno razgrnjen v prostorih Občinskega sekretariata za urejanje prostora in varstvo okolja v Šmarju pri Jelšah in v vseh obravnavanih krajevnih skupnostih.
3
Javna razgrnitev traja 30 dni od pričetka veljavnosti sklepa. V času javne razgrnitve se za vse obravnavane krajevne skupnosti organizira javna obravnava osnutka sanacijskih PUP. .
4
V času javne razgrnitve in na javnih obravnavah lahko podajo svoje predloge in pripombe vsi zainteresirani in prizadeti.
Pripombe in predloge se lahko posreduje na občinski sekretariat za urejanje prostora in -varstvo okolja do zadnjega dne javne razgrnitve.
5
Po poteku javne razgrnitve se bodo dobljeni predlogi in pripombe strokovno proučili in posredovali Izvršnemu svetu, da bo zavzel do njih svoje stališče.
6
Sklep se objavi v Uradnem listu Republike Slovenije in na oglasni deski občine Šmarje pri Jelšah.
7
Sklep prične veljati dan po objavi v Uradnem listu Republike Slovenije.
Št. 352-03/94-2
Šmarje pri Jelšah, dne 21. februarja 1994.
Predsednik
Izvršnega sveta
Skupščine občine
Šmarje pri Jelšah
Marjan Aralica dipl. ek. l. r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti