Uradni list

Številka 8
Uradni list RS, št. 8/1994 z dne 18. 2. 1994
Uradni list

Uradni list RS, št. 8/1994 z dne 18. 2. 1994

Kazalo

340. Sklep o javni razgrnitvi osnutka prostorskih ureditvenih pogojev za območje Velike Planine, stran 484.

Na podlagi 37. člena Zakona o urejanju naselij in drugih posegov v prostor (Uradni list SRS, št. 18/84, 37/85, 29/86 ter Uradni list RS, št. 26/90 in 18/93) je Izvršni svet Skupščine občine Kamnik na 63. seji dne 1. 2. 1994 sprejel
S K L E P
o javni razgrnitvi osnutka prostorskih ureditvenih pogojev za območje Velike Planine
I
Javno se razgrne osnutek prostorskih ureditvenih pogojev za območje Velike Planine, ki ga je izdelal Razvojni zavod Domžale v januarju 1994.
II
Osnutek akta iz I. točke tega sklepa bo javno razgrnjen v prostorih občine Kamnik ter v prostorih Krajevne skupnosti Kamniška Bistrica in Črna.
Javna razgrnitev traja 30 dni od dneva veljavnosti objavljenega sklepa.
III
V času javne razgrnitve lahko k osnutku podajo pisne pripombe in predloge vse pravne in fizične osebe in jih posredujejo Zavodu za urbanistično načrtovanje občine Kamnik oziroma jih vpišejo v knjigo pripomb na kraju razgrnitve.
IV
V času javne razgrnitve bo izvedena javna obravnava, ki jo bosta organizirala Zavod za urbanistično načrtovanje občine Kamnik ter Krajevna skupnost Kamniška Bistrica in Črna. O kraju in času javne obravnave bodo občani na primeren način obveščeni.
V
Po preteku javne razgrnitve in v roku, ki ne sme biti daljši do 30 dni, oblikuje svet obeh KS stališče do zadevanega osnutka in ga skupaj z evidentiranimi pisnimi pripombami in predlogi dostavi na Zavod za urbanistično načrtovanje, ki poskrbi za strokovno preučitev pripomb in predlogov. Kolikor svet Krajevne skupnosti ne dostavi stališča v predpisanem roku se smatra, da je stališče pozitivno.
VI
Ta sklep začne veljati osmi dan po njegovi objavi v Uradnem listu Republike Slovenije.
Št. 352-1/47-9/93
Kamnik, dne 1. februarja 1994.
Predsednik
Izvršnega sveta
Skupščine občine Kamnik
Mihael Novak, dipl. ek. l. r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti