Uradni list

Številka 1
Uradni list RS, št. 1/1994 z dne 8. 1. 1994
Uradni list

Uradni list RS, št. 1/1994 z dne 8. 1. 1994

Kazalo

85. Sklep o javni razgrnitvi osnutka sprememb in dopolnitev prostorskih sestavin dolgoročnega plana in srednjeročnega družbenega plana občine Žalec, stran 52.

Na podlagi 2. člena Zakona o planiranju in urejanju prostora v prehodnem obdobju (Uradni list RS, št 48/90) in 202. člena Statuta občine Žalec (Uradni list SRS, št. 46/86, 40/87 in Uradni list RS, št. 5/91-I, 56/93) je Izvršni svet Skupščine občine Žalec na seji dne 22. decembra 1993 sprejel
SKLEP
o javni razgrnitvi osnutka sprememb in dopolnitev prostorskih sestavin dolgoročnega plana in srednjeročnega družbenega plana občine Žalec
I
Javno se razgrne osnutek sprememb in dopolnitev prostorskih sestavin dolgoročnega plana in srednjeročnega družbenega plana občine Žalec, ki ga je izdelal Profil, d.o.o. Velenje pod št. 03/93 v septembru 1993.
Vsebina sprememb in dopolnitev prostorskih sestavin dolgoročnega plana in srednjeročnega družbenega plana občine Žalec se nanaša na ureditveno območje oskrbnih dejavnosti, rekreacije in stanovanj v Šempetru.
II
Osnutek akta iz I. točke tega sklepa bo javno razgrnjen v prostorih sekretariata za okolje in prostor občine Žalec in v prostorih Krajevne skupnosti Šempeter v Savinjski dolini, in sicer za najmanj 30 dni od dneva veljavnosti objavljenega sklepa.
III
V času javne razgrnitve lahko k osnutku podajo svoje pisne pripombe in predloge delovni ljudje in občani, podjetja ter druge organizacije in skupnosti in jih posredujejo na sekretariat za okolje in prostor občine Žalec.
IV
V času javne razgrnitve bo izvedena javna obravnava, ki jo bosta organizirala sekretariat, za okolje in prostor občine Žalec ter krajevna skupnost.
O kraju in času javne obravnave bodo občani na primeren način obveščeni.
V
Po preteku javne razgrnitve oblikuje Izvršni svet Skupščine občine Žalec stališča do vseh v času javne razgrnitve podanih pripomb in predlogov na osnutek sprememb in dopolnitev prostorskih sestavin dolgoročnega plana in srednjeročnega družbenega plana in pripravi predlog sprememb in dopolnitev prostorskih sestavin dolgoročnega plana in srednjeročnega družbenega plana.
VI
Ta sklep začne veljati naslednji dan v objavi v Uradnem listu Republike Slovenije.
Št. 352-010/93
Žalec, dne 22. decembra 1993.
Predsednik
Izvršnega sveta
Skupščine občine Žalec
Boris Krajnc, dipl. ek. I. r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti