Uradni list

Številka 31
Uradni list RS, št. 31/1993 z dne 11. 6. 1993
Uradni list

Uradni list RS, št. 31/1993 z dne 11. 6. 1993

Kazalo

1322. Sklep o javni razgrnitvi osnutka prostorskih ureditvenih pogojev za del ureditvenega območja Gaberje in za območje na sotočju Voglajne s Savinjo, stran 1711.

Na podlagi 37. člena Zakona o urejanju naselij in drugih posegov v prostor (Uradni list SRS, št. 18/84, 37/85 in 29/86 ter Uradni list RS, št. 26/90 in 18/93) je sprejel Izvršni svet SO Celje na seji dne 26. 5. 1993
SKLEP
o javni razgrnitvi osnutka prostorskih ureditvenih pogojev za del ureditvenega območja Gaberje in za območje na sotočju Voglajne s Savinjo
I
Izvršni svet SO Celje ugotavlja, da je osnutek prostorskih ureditvenih pogojev za del ureditvenega območja Gaberje in za območje na sotočju Voglajne s Savinjo, ki ga je izdelal Razvojni center – Planiranje, d. o. o. iz Celja pod št. proj. 020/92 v aprilu 1993, pripravljen v skladu z dolgoročnim in srednjeročnim planom občine Celje in v skladu s predpisi o urejanju prostora in varstvu okolja, zato odreja njegovo javno razgrnitev.
V prejšnjem odstavku navedeni projekt obravnava območje, ki je na severu omejeno z magistralo vzhod -zahod, na vzhodu z desnim bregom Hudinje in Voglajne do sotočja s Savinjo na jugu ter na zahodu z železnico oziroma zazidalnim načrtom Staro mestno jedro Celje in obravnava tudi območje zahodno od Mariborske ceste do Vrunčeve ulice.
II
Javna razgrnitev traja 30 dni in se izvede v prostorih občinskega sekretariata za urejanje prostora in varstvo okolja na Trgu svobode 9 v Celju in v prostorih, ki jih določijo prizadete krajevne skupnosti Aljažev hrib, Center in Gaberje. Pripombe in predloge na javno razgrnjeni osnutek lahko dajo vse pravne in fizične osebe, ki jih osnutek prizadeva.
V času javne razgrnitve morajo vse krajevne skupnosti iz prejšnjega člena organizirati ustrezno javno obravnavo o osnutku in se jim zato pošlje po 1 izvod projekta iz prvega odstavka 1. točke tega sklepa, besedilo osnutka odloka in knjigo za vpisovanje pripomb.
III
Po poteku javne razgrnitve in v roku, ki ne sme biti daljši od 30 dni, oblikuje svet vseh treh krajevnih skupnosti stališče do zadevnega osnutka in ga skupaj z evidentiranimi pisnimi pripombami in predlogi dostavi na občinski sekretariat za urejanje prostora in varstvo okolja, ki poskrbi za strokovno proučitev pripomb in predlogov.
Kolikor svet krajevne skupnosti ne dostavi stališča v predpisanem roku, se smatra, da je stališče pozitivno.
IV
Ta sklep velja osmi dan po njegovi objavi v Uradnem listu Republike Slovenije.
Št. 325-4/93
Celje, dne 26. maja 1993.
Predsednik
Izvršnega sveta
SO Celje
Jože Zimšek l. r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti