Uradni list

Številka 7
Uradni list RS, št. 7/1993 z dne 4. 2. 1993
Uradni list

Uradni list RS, št. 7/1993 z dne 4. 2. 1993

Kazalo

315. Sklep o razpisu referenduma za priključitev vasi Bistrica, Doblička gora in Maverlen h Krajevni skupnosti Dobliče - Kanižarica, stran 308.

Na podlagi 7. in 8. člena Zakona o referendumu in drugih oblikah osebnega izjavljanja (Uradni list RS, št. 23/77, 25/82, 35/82) ter 19. člena Statuta občine Črnomelj (Uradni list RS, št. 3/93) je Svet krajevne skupnosti Talčji vrh na seji 25. 1. 1993 sprejel
SKLEP
o razpisu referenduma za priključitev vasi Bistrica, Doblička gora in Meverlen h Krajevni skupnosti Dobliče – Kanižarica
I
Razpiše se referendum za priključitev vasi Bistrica, Doblička gora in Meverlen iz Krajevne skupnosti Talčji vrh h Krajevni skupnosti Dobliče – Kanižarica.
II
Referendum se opravi v vaseh Bistrica, Doblička gora in Maverlen v nedeljo 28. 2. 1993.
III
Pravico glasovanja na referendumu imajo vsi polnoletni krajani vasi Bistrica, Doblička gora in Maverlen, ki so vpisani v splošni volilni imenik.
IV
Na referendumu glasujejo volilni upravičenci neposredno s tajnim glasovanjem.
Glasuje se tako, da volilci na posebni glasovnici obkrožijo besedo "ZA" – če se strinjajo s priključitvijo h Krajevni skupnosti Dobliče – Kanižarica, oziroma obkrožijo besedo "PROTI" – če se ne strinjajo s priključitvijo k navedeni krajevni skupnosti.
V
Volilna komisija Krajevne skupnosti Talčji vrh izvede referendum, ugotovi rezultate in izdela zaključno poročilo o izidu referenduma.
Glasovanje na posameznem glasovalnem mestu vodi volilni odbor, ki ga imenuje volilna komisija.
VI
Izid referenduma se objavi v Uradnem listu Republike Slovenije.
Talčji vrh, dne 25. januarja 1993.
Predsednik
Sveta krajevnih skupnosti
Franc Hiti l. r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti