Uradni list

Številka 5
Uradni list RS, št. 5/1993 z dne 22. 1. 1993
Uradni list

Uradni list RS, št. 5/1993 z dne 22. 1. 1993

Kazalo

168. Sklep o javni razgrnitvi osnutka sprememb in dopolnitev programskih zasnov za del ureditvenega območja zazidalnega načrta Stare Štore za zgraditev bencinskega servisa Celje - vzhod in za ureditev obrtne cone kot sestavnega dela prostorskih sestavin dolgoročnega in srednjeročnega plana občine Celje, stran 170.

Na podlagi 46. člena Zakona o urejanju prostora (Uradni list SRS, št. 18/84 in 15/89) in 2. člena Zakona o planiranju in urejanju prostora v predhodnem obdobju (Uradni list RS, št. 48/90) je Izvršni svet Skupščine občine Celje na svoji seji dne 7. januarja 1993 sprejel
SKLEP
o javni razgrnitvi osnutka sprememb in dopolnitev programskih zasnov za del ureditvenega območja zazidalnega načrta Stare Štore za zgraditev bencinskega servisa Celje – vzhod in za ureditev obrtne cone kot sestavnega dela prostorskih sestavin dolgoročnega in srednjeročnega plana občine Celje
I
Javno se razgrne osnutek sprememb in dopolnitev programskih zasnov za del ureditvenega območja zazidalnega načrta Stare Štore (Uradni list SRS, št. 2/88) za zgraditev bencinskega servisa Celje – vzhod in za ureditev obrtne cone, ki ga je izdelal Razvojni center – Planiranje d.o.o. iz Celja pod št. proj. 067/91 v decembru 1992 z naslovom »Programske zasnove za bencinski servis Celje – vzhod«.
II
Osnutek iz prejšnje točke se javno razgrne v prostorih občinskega sekretariata za urejanje prostora in varstvo okolja na Trgu svobode 9 v Celju in v prostorih, ki jih določita Krajevna skupnost Teharje in Krajevna skupnost Štore.
Javna razgrnitev se prične osmi dan po objavi tega sklepa in traja 30 dni. Pripombe in predloge lahko dajo vsi zainteresirani in prizadeti.
V času jasne razgrnitve skupno organizirata obe prizadeti krajevni skupnosti iz 1. odstavka te točke javno obravnavo in se jima v ta namen pošlje po 1 izvod osnutka iz prejšnje točke in knjigo za vpisovanje pripomb. Pisne pripombe se lahko posredujejo tudi direktno na občinski sekretariat za urejanje prostora in varstvo okolja.
Rok za pripombe in predloge poteče zadnji dan javne razgrnitve.
III
Po poteku javne razgrnitve oblikujeta Sveta obeh prizadetih krajevnih skupnosti pisno stališče do zadevnega osnutka, ki ga skupaj z evidentiranimi pisnimi pripombami in predlogi ter zapisnikom z javne obravnave dostavita na občinski sekretariat za urejanje prostora in varstvo okolja.
IV
Ta sklep prične veljati 15. dan po objavi v Uradnem listu Republike Slovenije.
Št. 30-1/87
Celje, dne 11. januarja 1993.
Predsednik
Izvršnega sveta
SO Celje
Mirko Krajnc l. r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti