Uradni list

Številka 56
Uradni list RS, št. 56/1992 z dne 27. 11. 1992
Uradni list

Uradni list RS, št. 56/1992 z dne 27. 11. 1992

Kazalo

2601. Sklep o javni razgrnitvi osnutka sprememb in dopolnitev prostorskih ureditvenih pogojev za območje Bežigrad-Bukovžlak in Vrhe, stran 3204.

Na podlagi 37. in 43. člena Zakona o urejanju naselij in drugih posegov v prostor (Uradni list SRS, št. 18/84, 37/85 in 29/86, Uradni list RS, št. 26/90) je sprejel Izvršni svet SO Celje na svoji seji dne 11. 11. 1992
SKLEP
o javni razgrnitvi osnutka sprememb in dopolnitev prostorskih ureditvenih pogojev za območje Bežigrad - Bukovžlak in Vrhe
I
Izvršni svet Skupščine občine Celje ugotavlja, da je osnutek sprememb in dopolnitev prostorskih ureditvenih pogojev za območje Bežigrad – Bukovžlak in Vrhe, katerega odlok o sprejetju je objavljen v Uradni list SRS, št. 10/89 in ki se nanaša na zapolnilno poslovnostanovanjsko gradnjo na parc. št. 1152/1 k. o. Bukovžlak, pripravljen v skladu z dolgoročnim in srednjeročnim planom občine Celje in v skladu s predpisi o urejanju prostora in varstvu okolja. Zato odreja njegovo javno razgrnitev.
II
Osnutek iz prejšnje točke se javno razgrne v prostorih občinskega sekretariata za urejanje prostora in varstvo okolja na Trgu svobode 9 v Celju in v prostorih, ki jih določi Krajevna skupnost Teharje.
Javna razgrnitev traja 30 dni od pričetka veljavnosti tega sklepa. Pripombe in predloge na javno razgrnjeni osnutek lahko dajo vsi zainteresirani in prizadeti. Rok za pripombe poteče zadnji dan javne razgrnitve.
V času javne razgrnitve organizira prizadeta Krajevna skupnost Teharje ustrezno javno obravnavo. V ta namen se ji pošlje 1 izvod osnutka iz prejšnje točke, besedilo osnutka odloka o spremembah in dopolnitvah in knjigo za vpisovanje pripomb.
III
Po poteku javne razgrnitve oblikuje Svet prizadete Krajevne skupnosti Teharje stališče do zadevnega osnutka, ki ga skupaj z evidentiranimi pisnimi pripombami in predlogi dostavi na občinski sekretariat za urejanje prostora in varstvo okolja, ki nato poskrbi za strokovno proučitev pripomb in jih nato skupaj z dopolnjenim in po potrebi popravljenim osnutkom predloži Izvršnemu svetu SO Celje.
IV
Ta sklep prične veljati osmi dan po objavi v Uradnem listu Republike Slovenije.
Št. 350-14/88
Celje, dne 18. novembra 1992.
Predsednik
Izvršnega sveta
Skupščine občine Celje
Mirko Krajnc l. r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti