Uradni list

Številka 20
Uradni list RS, št. 20/1991 z dne 25. 10. 1991
Uradni list

Uradni list RS, št. 20/1991 z dne 25. 10. 1991

Kazalo

762. Sklep o javni razgrnitvi osnutka sprememb in dopolnitev zazidalnega načrta Industrija - sever za območje LIK, stran 751.

Na podlagi 37. člena zakona o urejanju naselij in drugih posegov v prostor (Uradni list SRS, št. 18/84, 37/85 in 28/86, Uradni list RS, št. 26/90) je sprejel Izvršni svet Skupščine občine Celje na svoji seji dne 2. 10. 1991
SKLEP
o javni razgrnitvi osnutka sprememb in dopolnitev zazidalnega načrta Industrija – sever za območje LIK
I
Izvršni svet Skupščine občine Celje ugotavlja, da je osnutek sprememb in dopolnitev zazidalnega načrta Industrija – sever, ki ga je izdelal Razvojni center – Planiranje d. o. o. iz Celja pod št. proj. 590/89 v septembru 1991, pripravljen v skladu z dolgoročnim planom občine Celje, v skladu z družbenim planom občine Celje za obdobje 1986-1990 in v skladu s predpisi o urejanju prostora in varstvu okolja, zato odreja njegovo javno razgrnitev.
II
Zadevne spremembe in dopolnitve obravnavajo območje opuščene proizvodnje LIK Savinja ob Mariborski cesti.
Javna razgrnitev traja 30 dni od objave tega sklepa. Pripombe in predloge na javno razgrnjeni osnutek lahko dajo vsi zainteresirani in prizadeti.
Javna razgrnitev se izvede v prostorih občinskega sekretariata za urejanje prostora in varstvo okolja, Trg svobode 9 v Celju in na sedežu Krajevne skupnosti Gaberje, Celje.
V času javne razgrnitve organizira Krajevna skupnost Gaberje ustrezno javno obravnavo. V ta namen se ji pošlje 1 izvod osnutka iz prejšnje točke, besedilo osnutka odloka in knjigo za vpisovanje pripomb.
III
Po poteku javne razgrnitve oblikuje Svet Krajevne skupnosti Gaberje stališče do zadevnega osnutka, ki ga skupaj z evidentiranimi pisnimi pripombami in predlogi dostavi na občinski sekretariat za urejanje prostora in varstvo okolja, ki poskrbi za strokovno proučitev pripomb in jih nato skupaj z dopolnjenim in po potrebi popravljenim osnutkom predloži Izvršnemu svetu Skupščine občine Celje.
IV
Ta sklep velja od dneva njegove objave v Uradnem listu Republike. Slovenije.
Št. 350-13/77
Celje, dne 7. oktobra 1991.
Predsednik
Izvršnega sveta
Skupščine občine Celje
Mirko Krajnc l. r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti