Uradni list

Številka 8
Uradni list RS, št. 8/1991 z dne 8. 8. 1991
Uradni list

Uradni list RS, št. 8/1991 z dne 8. 8. 1991

Kazalo

398. Odlok o spremembi območja naselja Bučkovci in imenovanju naselja Mala Nedelja, stran 342.

Na podlagi 8. člena zakona o imenovanju in evidentiranju naselij ulic in stavb (Uradni list SRS, št. 5/80), 13. člena pravilnika o določanju imen naselij in ulic ter označevanju naselij ulic in stavb (Uradni list SRS, št. 11/80) in 4. člena odloka o pristojnostih in načinu dela Skupščine občine Ljutomer (Uradni list RS, št. 18/90) je Skupščina občine Ljutomer na skupnem zasedanju dne 17. 7. 1991 sprejela
ODLOK
o spremembi območja naselja Bučkovci in imenovanju naselja Mala Nedelja
1. člen
S tem odlokom se deli območje naselja Bučkovci na dva dela in imenuje naselje Mala Nedelja.
2. člen
Prvi del območja naselja Bučkovci zadrži dosedanje ime, drugi del območja naselja Bučkovci se preimenuje v naselje Mala Nedelja.
3. člen
Meja območij naselij Bučkovci. in Mala Nedelja je natančno razvidna iz kartografskega prikaza ROTE, ki je sestavni del tega odloka in se hrani na Geodetski upravi Ljutomer.
4. člen
V naselju Mala Nedelja so lastniki in uporabniki stavb dolžni na svoje stroške odstraniti staro in namestiti novo tablico s hišno številko.
5. člen
Spremembi območij naselja Bučkovci in imenovanju naselja Mala Nedelja se izvedeta v zemljiško-katastrskem operatu in evidencah ROTE in EHIŠ pri Geodetski upravi Ljutomer ter zemljiški knjigi Temeljnega sodišča Murska Sobota, enota Ljutomer v skladu z veljavnimi predpisi.
6. člen
Ta odlok začne veljati osmi dan po objavi v Uradnem listu Republike Slovenije.
Št. 455-1/91
Ljutomer, dne 17. julija 1991.
Predsednik
Skupščine občine Ljutomer
Mirko Prelog l. r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti