Uradni list

Številka 21
Uradni list RS, št. 21/2020 z dne 13. 3. 2020
Uradni list

Uradni list RS, št. 21/2020 z dne 13. 3. 2020

Kazalo

Ob-1678/20, Stran 824
Svet javnega zavoda Mala ulica – Centra za otroke in družine v Ljubljani, na podlagi 10. člena Sklepa o ustanovitvi Javnega zavoda Mala ulica – Centra za otroke in družine v Ljubljani (Uradni list RS, št. 43/14) in 32. in 33. člena Statuta zavoda (z dne 5. 11. 2014), razpisuje prosto delovno mesto
direktorja/direktorice
Javnega zavoda Mala ulica – Centra za otroke in družine v Ljubljani
Za direktorja zavoda je lahko imenovan, kdor izpolnjuje z zakonom določene pogoje za sklenitev delovnega razmerja in:
– ima sedmo raven izobrazbe, kar pomeni: najmanj specializacija po visokošolski izobrazbi (prejšnja), visokošolska univerzitetna izobrazba (prejšnja), magistrska izobrazba (druga bolonjska stopnja);
– najmanj 7 let delovnih izkušenj, od tega najmanj tri leta na vodstvenem ali vodilnem delovnem mestu,
– govori vsaj enega od svetovnih jezikov,
– ima državljanstvo Republike Slovenije,
– ima organizacijske sposobnosti in sposobnosti timskega dela in
– predloži program dela zavoda.
Direktor bo po soglasju ustanovitelja imenovan za mandatno dobo pet let.
K prijavi morajo kandidati predložiti naslednja dokazila:
– Kot dokazilo o doseženi izobrazbi kandidat predloži fotokopijo diplome.
– Kot dokazilo o najmanj sedmih letih delovnih izkušenj kandidat predloži fotokopijo delovne knjižice oziroma drugo ustrezno dokazilo (ZPIZ potrdilo).
– Kot dokazilo o najmanj treh letih vodstvenih delovnih mestih kandidat predloži pisno potrdilo delodajalca oziroma drugo ustrezno dokazilo (izpis iz AJPES-a).
– Kot dokazilo o znanju svetovnega jezika na ravni A2 se šteje potrdilo institucij, ki izdajajo potrdila o znanju jezika.
– Izjavo kandidata, da:
– je državljan Republike Slovenije, 
– ni bil pravnomočno obsojen zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti in da ni bil obsojen na nepogojno kazen zapora v trajanju več kot šest mesecev,
– zoper njega ni bila vložena pravnomočna obtožnica zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti. 
Vsa dokazila morajo biti predložena v uradnem jeziku Republike Slovenije. Če so potrdila priložena v tujih jezikih, je potrebno priložiti uraden prevod.
Kandidati, ki izpolnjujejo pogoje, pošljejo prijave z dokazili o izpolnjevanju razpisnih pogojev v 15 dneh po objavi razpisa v zaprti kuverti na naslov: Javni zavod Mala ulica – Center za otroke in družine v Ljubljani, Prečna 7, 1000 Ljubljana, s pripisom »Razpis za direktorja Javnega zavoda Mala ulica«.
V izbirni postopek se bodo uvrstile samo popolne in pravočasno prispele vloge kandidatov, ki bodo izpolnjevali razpisne pogoje. Za nepopolno vlogo bo štela vloga brez priloženih zahtevanih dokazil ter vloga, iz katere ne bo mogoče razbrati, ali kandidat izpolnjuje razpisne pogoje.
Z odločitvijo Sveta Javnega zavoda Mala ulica – Centra za otroke in družine v Ljubljani bodo prijavljeni kandidati seznanjeni najkasneje v 8 dneh po sprejetju sklepa o imenovanju.
Morebitne dodatne informacije dobite vsak dan od 10. do 12. ure na tel. 01/306-27-00.
V besedilu javnega razpisa uporabljeni izrazi, zapisani v moški slovnični obliki, so uporabljeni kot nevtralni za ženske in moške.
Svet javnega zavoda Mala ulica – Centra za otroke in družine v Ljubljani

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti