Uradni list

Številka 21
Uradni list RS, št. 21/2020 z dne 13. 3. 2020
Uradni list

Uradni list RS, št. 21/2020 z dne 13. 3. 2020

Kazalo

Ob-1731/20, Stran 822
Na podlagi Zakona o skupnosti študentov (Uradni list RS, št. 38/94 in 59/19), Študentske ustave (Uradni list RS, št. 5/19 in 2/20), Statuta Študentske organizacije Univerze na Primorskem, Študentskega odloka o sofinanciranju redne dejavnosti in izvajanja programov interesnih dejavnosti študentov in Študentskega odloka o izvrševanju Finančnega načrta ŠOUP za leto 2020, Študentska organizacija Univerze na Primorskem objavlja
javni razpis 
za sofinanciranje redne dejavnosti in izvajanja programov interesnih dejavnosti študentov na področju izobraževanja, kulture in športa v letu 2020
1. Sofinancer: Študentska organizacija Univerze na Primorskem, Čevljarska ulica 27, 6000 Koper – Capodistria (v nadaljevanju: ŠOUP).
2. Predmet javnega razpisa
Predmet javnega razpisa je:
a) sofinanciranje redne dejavnosti zavodov z njihovimi programi, ki se ukvarjajo s svetovalnimi dejavnostmi za študente na področju izobraževanja in niso sofinancirani iz drugih postavk ŠOUP (sklop A);
b) sofinanciranje redne dejavnosti društev in zveze društev z njihovimi programi, ki se ukvarjajo z izvajanjem kulturnih dejavnosti za študente in niso sofinancirani iz drugih postavk ŠOUP (sklop B) in
c) sofinanciranje redne dejavnosti društev in zveze društev z njihovimi programi, ki se ukvarjajo z izvajanjem športnih dejavnosti in tekmovanj za študente in niso sofinancirani iz drugih postavk ŠOUP (sklop C).
3. Pogoji za prijavo na razpis
a) Na razpis se lahko prijavijo:
– zavodi s sedežem na območju Mestne občine Koper, ki se ukvarjajo s svetovalnimi dejavnostmi za študente;
– društva in zveze društev s sedežem na območju Mestne občine Koper, ki se ukvarjajo z izvajanjem kulturnih dejavnosti za študente in niso sofinancirani iz drugih postavk ŠOUP ali
– društva in zveze društev s sedežem na območju Mestne občine Koper, ki se ukvarjajo z izvajanjem športnih dejavnosti in tekmovanj za študente in niso sofinancirani iz drugih postavk ŠOUP.
b) Prijava na javni razpis mora biti izdelana izključno na obrazcih iz razpisne dokumentacije, ki morajo biti v celoti izpolnjeni, vloga pa mora poleg razpisnih obrazcev vsebovati tudi vse zahtevane priloge, sicer bo zavržena.
Razpisna dokumentacija je na razpolago na sedežu ŠOUP (I. nadstropje) in na spletni strani ŠOUP www.soup.si.
Informacije in pojasnila lahko zainteresirani dobijo od ponedeljka do petka, od 10. do 12. ure, na sedežu ŠOUP.
4. Pogoji sofinanciranja: pravico do sofinanciranja imajo prijavitelji, ki izpolnjujejo pogoje iz razpisne dokumentacije.
5. Okvirna vrednost razpisanih sredstev
Skupna vrednost sredstev, namenjenih sofinanciranju razpisanih vsebin, je 105.000,00 EUR, in sicer po sklopih:
– 65.000,00 EUR za sofinanciranje redne dejavnosti zavodov z njihovimi programi, ki se ukvarjajo s svetovalnimi dejavnostmi za študente na področju izobraževanja in niso sofinancirani iz drugih postavk ŠOUP (stroškovno mesto SM 6600);
– 20.000,00 EUR za sofinanciranje redne dejavnosti društev in zveze društev z njihovimi programi, ki se ukvarjajo z izvajanjem kulturnih dejavnosti za študente in niso sofinancirani iz drugih postavk ŠOUP (stroškovno mesto SM 6100) in
– 20.000,00 EUR za sofinanciranje redne dejavnosti društev in zveze društev z njihovimi programi, ki se ukvarjajo z izvajanjem športnih dejavnosti in tekmovanj za študente in niso sofinancirani iz drugih postavk ŠOUP (stroškovno mesto SM 6700).
6. Merila za vrednotenje programov: merila za vrednotenje programov se nahajajo v prilogi tega javnega razpisa in so njegov sestavni del.
7. Razpisna komisija
Razpisno komisijo sestavljajo naslednji člani:
– Eleonora Jenko, predsednica;
– Jure Ciglar, član;
– Aleksandra Rengeo, članica.
Razpisna komisija je sklepčna, če je prisotna večina vseh članov. Razpisna komisija odloča z večino opredeljenih glasov.
8. Način prijave in rok za prijavo
Prijava na javni razpis mora biti oddana izključno na razpisnih obrazcih, ki so sestavni del razpisne dokumentacije, in mora vsebovati vse zahtevane priloge in dokazila, sicer bo zavržena.
Prijave morajo vlagatelji poslati s priporočeno pošiljko na naslov: Študentska organizacija Univerze na Primorskem, Čevljarska ulica 27, 6000 Koper – Capodistria, in sicer najkasneje do ponedeljka, 23. 3. 2020 (velja oddajna teorija). Na ovojnici morata biti navedena polna naslova prejemnika in pošiljatelja ter pripis: »Ne odpiraj – javni razpis 2020«. Prepozno prispele in/ali nepopolne prijave bodo s sklepom zavržene.
Dodatne informacije o javnem razpisu lahko prijavitelji dobijo na naslovu info@soup.si.
9. Dodelitev sredstev: odpiranje vlog bo 27. 3. 2020 ob 11. uri. Odpiranje vlog bo zaprto za javnost. Predlog o dodelitvi sredstev posameznim izvajalcem potrdi Generalna sekretarka ŠOUP na predlog razpisne komisije. O izboru bodo kandidati pisno obveščeni s sklepom v roku 15 dni po potrditvi predloga. Zoper sklep Generalne sekretarke je možna pritožba, in sicer v roku 8 dni od vročitve sklepa. Pritožba se pošlje priporočeno po pošti. O pritožbi odloča Nadzorni svet ŠOUP. Odločitev Nadzornega sveta ŠOUP je dokončna. Z izbranimi izvajalci bodo sklenjene pogodbe.
10. Obdobje za porabo odobrenih sredstev: odobrena sredstva morajo biti porabljena do 31. 1. 2021, in sicer za stroške, ki nastanejo do 31. 12. 2020, v skladu s pogodbo.
11. Pogodba: osnutek pogodbe je sestavni del tega javnega razpisa.
Študentska organizacije Univerze na Primorskem 

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti