Uradni list

Številka 4
Uradni list RS, št. 4/2020 z dne 24. 1. 2020
Uradni list

Uradni list RS, št. 4/2020 z dne 24. 1. 2020

Kazalo

116. Sklep o določitvi članarine OOZ Ljubljana Vič za leto 2020, stran 454.

  
Na podlagi 33.b člena Statuta Območne obrtno-podjetniške zbornice Ljubljana Vič, je skupščina Območne obrtno-podjetniške zbornice Ljubljana Vič na 4. redni seji dne 27. 11. 2019 sprejela
S K L E P 
o določitvi članarine OOZ Ljubljana Vič za leto 2020 
I. 
Članarino OOZ Ljubljana Vič plačujejo člani Območne obrtno-podjetniške zbornice Ljubljana Vič (v nadaljnjem besedilu: OOZ Ljubljana Vič) za storitve in naloge, ki jih OOZ Ljubljana Vič opravlja skladno drugega odstavka 33.a člena Statuta.
II. 
Članarina OOZ Ljubljana Vič za leto 2020 znaša 10,00 EUR mesečno.
III. 
Skladno s 33.a členom Statuta OOZ Ljubljana Vič nastopi obveznost plačevanja članarine OOZ Ljubljana Vič z dnem, ko član postane ali je zavezanec za plačilo članarine po Obrtnem zakonu. V primeru, ko obveznost plačila članarine nastane tekom meseca, nastane obveznost plačevanja članarine OOZ Ljubljana Vič s prvim dnem naslednjega meseca, oziroma če članstvo v OOZ Ljubljana Vič preneha v prvi polovici meseca, preneha obveznost plačevanja članarine OOZ Ljubljana Vič 15. v mesecu, sicer zadnjega dne v mesecu, v katerem je članstvo prenehalo.
IV. 
Članarina se plačuje trimesečno, najpozneje do vsakega 15. v drugem mesecu trimesečnega obdobja. Na pisno zahtevo člana se lahko članarina plačuje mesečno, najpozneje do vsakega 15. v tekočem mesecu za pretekli mesec ali letno do 15. v drugem tekočem mesecu letnega obdobja.
V. 
Članarina se plačuje na podlagi izstavljenega računa za vsakega člana posebej, ki ga izda Območna obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Vič.
Članarina se plačuje na podlagi računa OOZ Ljubljana Vič na njen transakcijski račun.
Zapadlo in neplačano članarino izterjuje Območna obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Vič, skladno s Statutom OOZ Ljubljana Vič.
VI. 
Ta sklep stopi v veljavo s 1. 1. 2020 in se objavi Uradnem listu Republike Slovenije ter se skladno s Statutom OOZ Ljubljana Vič posreduje zavezancem za plačilo članarine OOZ Ljubljana Vič.
Jernej Dolinar 
predsednik skupščine 
OOZ Ljubljana Vič 

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti