Uradni list

Številka 64
Uradni list RS, št. 64/2018 z dne 28. 9. 2018
Uradni list

Uradni list RS, št. 64/2018 z dne 28. 9. 2018

Kazalo

Ob-2933/18, Stran 2011
Na podlagi 35., 36. in 37. člena Statuta Univerzitetne psihiatrične klinike Ljubljana objavljamo javni razpis za imenovanje
predstojnika: 
– Centra za klinično psihiatrijo in – Centra za mentalno zdravje 
Kandidat za predstojnika strokovne organizacijske enote mora izpolnjevati naslednje pogoje:
– izobrazbo medicinske smeri, pridobljeno po študijskih programih za pridobitev izobrazbe druge stopnje oziroma raven izobrazbe, pridobljeno po študijskih programih, ki v skladu z zakonom ustreza izobrazbi druge stopnje,
– najmanj 5 let vodstvenih izkušenj kot specialist psihiater in
– aktivno znanje enega svetovnega jezika.
V skladu s Pravilnikom o sistemizaciji delovnih mest UPK Ljubljana mora kandidat imeti najmanj 12 let delovnih izkušenj po opravljenem strokovnem izpitu.
Kandidat za predstojnika strokovne organizacijske enote mora svoji vlogi priložiti program strokovnega dela in razvoja organizacijske enote za obdobje njegovega mandata. Mandat predstojnika organizacijske enote je vezan na mandat generalnega direktorja.
Kandidati naj pošljejo prijave v 15 dneh od objave tega razpisa na naslov: Univerzitetna psihiatrična klinika Ljubljana, Studenec 48, p.p. 5211, 1001 Ljubljana. Prijava naj bo v zaprti kuverti z oznako »Razpisni komisiji – za razpisano delovno mesto Višji zdravnik specialist PPD3 – predstojnik«. Upoštevale se bodo pravočasne in popolne vloge z vsemi dokazili (originali ali kopije) o izpolnjevanju pogojev.
Prijavljeni kandidati bodo o izbiri obveščeni v 8 dneh od odločitve o izbiri.
Univerzitetna psihiatrična klinika Ljubljana 

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti