Uradni list

Številka 43
Uradni list RS, št. 43/2015 z dne 19. 6. 2015
Uradni list

Uradni list RS, št. 43/2015 z dne 19. 6. 2015

Kazalo

Ob-2452/15, Stran 1202
Zavod za šport RS Planica v skladu s 5. členom Sklepa o ustanovitvi javnega zavoda za šport Republike Slovenije Planica št. 01403-75/2009/9 in spremembami ter 11. členom Zakona o Nordijskem centru Planica – ZNCP (Uradni list RS, št. 86/10) objavlja
javni poziv
k oddaji prijav za dejavnost posredovanja v zvezi z oglaševanjem in trženjem ZŠRS Planica in NC Planica
1. Naziv in sedež naročnika: prijavo je potrebno oddati na naslov: Zavod za šport Republike Slovenije Planica, Dunajska 22, 1000 Ljubljana.
2. Cilj javnega poziva
Z javnim pozivom naročnik želi pridobiti pravne ali fizične osebe, ki bi zanj tržili oglasne površine in dogodke ZŠRS Planica ter NC Planica (razen dogodkov povezanih z 10. členom ZNCP) in z njim intenzivno sodelovali pri iskanju in vzpostavitvi drugih inovativnih pristopov trženja in oglaševanja.
Temeljni cilj prodaje oglasnih površin ni v kratkoročnem povečevanju dobička naročnika, temveč v znižanju cene za koristnike športnih produktov naročnika.
Naročnik bo izbranim posrednikom nudil podporo pri obveščanju javnosti o dogodkih v okviru svoje dejavnosti (info linki, kontaktna oseba, objava novic na spletni strani ipd.).
3. Predmet javnega poziva
Zavod za šport RS Planica vabi zainteresirane subjekte k predložitvi prijav za izvajanje dejavnosti posredovanja, ki bo povezana z oglaševanjem in trženjem oglasnih površin in dogodkov.
Sklenitev ustrezne pogodbe zajema posredovanje pri trženju oglasnih površin in/ali organizacijo dogodkov, na način, da se po dogovoru o tržni vrednosti posameznega produkta proda oglasno površino ali organizira dogodek.
Naročnik bo sklenil pogodbe z več posredniki.
4. Nadomestilo za opravljeno storitev: naročnik bo v skladu s sklenjeno pogodbo posredniku trženja za vsakega pridobljenega partnerja nakazal 15 % od vrednosti realizirane pogodbe. Posrednik bo pridobil pravico do plačila šele v primeru, da bo pridobljeni partner naročniku nakazal znesek iz naslova oglaševanja oziroma trženja. Posrednik bo prevzemal jamstvo, da bo pridobljeni partner izpolnil svoje obveznosti iz pogodbe, ki bo sklenjena z naročnikom.
5. Oddaja prijave
Prijavitelj mora izpolniti prijavni obrazec in priložiti zahtevana dokazila:
– potrdilo Ministrstva za pravosodje RS o nekaznovanosti,
– potrdilo Finančne uprave RS o plačanih davkih in prispevkih.
Prijavitelj mora ob oddaji prijave za trženje oglasnih površin okvirno predstaviti raziskavo trga povpraševalcev po storitvi oglaševanja v NC Planica in načrt aktivnost, ki jih bo izvajal v zvezi z NC Planica.
6. Čas trajanja poziva: naročnik bo na podlagi tega poziva sklepal posredniške pogodbe do zapolnitve kapacitet.
7. Drugo: podrobnosti povezane s pravicami in obveznostmi so natančneje razvidne iz dokumentacije in vzorca pogodbe, ki je dostopen na spletni strani http://www.nc-planica.si/.
Zavod za šport RS Planica

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti