Uradni list

Številka 26
Uradni list RS, št. 26/2015 z dne 17. 4. 2015
Uradni list

Uradni list RS, št. 26/2015 z dne 17. 4. 2015

Kazalo

1119. Pravilnik o vsebini in obliki diplom Fakultete za medije, stran 2980.

Na podlagi prvega odstavka 32.a člena Zakona o visokem šolstvu (Uradni list RS, št. 32/12 – uradno prečiščeno besedilo, 40/12 – ZUJF, 57/12 – ZPCP-2D, 109/12 in 85/14: ZViS-NPB23) je Senat Fakultete za medije na 18. dopisni seji 4. sklica dne 14. 4. 2015 sprejel čistopis
P R A V I L N I K A
o vsebini in obliki diplom Fakultete za medije
1. člen
Ta pravilnik določa obliko in vsebino diplom, ki jih izdaja Fakulteta za medije in so javna listina. Diplomo dobi študent/ka, ki opravi vse obveznosti po študijskem programu za pridobitev javno veljavne izobrazbe.
2. člen
Fakulteta za medije izdaja naslednje vrste diplom o pridobljeni javno veljavni izobrazbi: diplomo o pridobljeni visokošolski strokovni izobrazbi bolonjske I. stopnje, diplomo o pridobljeni magistrski izobrazbi bolonjske II. stopnje in diplomo o pridobljeni doktorski izobrazbi bolonjske III. stopnje.
3. člen
Diploma se izdaja v slovenskem jeziku na posebnem, s slepim tiskom zaščitenem papirju. Na papirju dimenzij 21 mm x 29,7 mm je v sredini zgornjega dela na beli podlagi natisnjen znak Fakultete za medije. Diplomske listine vsebujejo: ime in priimek kandidata/ke, datum rojstva, kraj rojstva, datum zaključka študija, ime študijskega programa, strokovni naslov, znanstveni naslov, ki ga študent/ka pridobi z zaključenim študijem, zaporedno številko diplome, datum in kraj izdaje, pečat Fakultete za medije in podpis dekana/dekanice.
4. člen
Sestavni del diplome je tudi »Priloga k diplomi«, ki vsebuje vse zakonsko zahtevane informacije. Priloga vsebuje datum izdaje, pečat Fakultete za medije ter podpis dekana/dekanice Fakultete za medije. Vzorci diplome o pridobljeni dodiplomski in podiplomski izobrazbi so objavljeni v prilogi tega sklepa in so njegov sestavni del.
5. člen
Ta pravilnik se objavi v Uradnem listu Republike Slovenije in začne veljati na dan objave.
Ljubljana, dne 14. aprila 2015
red. prof. dr. Matevž Tomšič l.r.
Dekan

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti