Uradni list

Številka 94
Uradni list RS, št. 94/2009 z dne 20. 11. 2009
Uradni list

Uradni list RS, št. 94/2009 z dne 20. 11. 2009

Kazalo

4061. Pravilnik o vsebini in obliki diplom Fakultete za medije, stran 12529.

Na podlagi prvega odstavka 32.a člena Zakona o visokem šolstvu (Uradni list RS, št. 119/06, ZViS – UPB3, 59/07 – ZŠtip in 15/08 – odločba US in 64/08) je senat Fakultete za medije na 9. seji dne 6. 11. 2009 sprejel
P R A V I L N I K
o vsebini in obliki diplom Fakultete za medije
1. člen
Ta pravilnik določa obliko in vsebino diplom, ki jih izdaja Fakulteta za medije in so javna listina. Diplomo dobi študent/ka, ki opravi vse obveznosti po študijskem programu za pridobitev javno veljavne izobrazbe.
2. člen
Fakulteta za medije izdaja naslednje vrste diplom o pridobljeni javno veljavni izobrazbi: diplomo o pridobljeni visokošolski strokovni izobrazbi bolonjske I. stopnje, diplomo o pridobljeni magistrski izobrazbi bolonjske II. stopnje.
3. člen
Diploma se izdaja na posebnem, s slepim tiskom zaščitenem papirju. Na papirju dimenzij 21 mm x 29,7 mm je v sredini zgornjega dela na beli podlagi natisnjen znak Fakultete za medije. Diplome o pridobljeni visokošolski strokovni izobrazbi bolonjske I. stopnje, diplomo o magisteriju II. bolonjske stopnje, vsebujejo: ime in priimek kandidata/ke, datum rojstva, kraj rojstva, datum zaključka študija, ime študijskega programa, strokovni naslov, znanstveni naslov, ki ga študent/ka pridobi z zaključenim študijem, zaporedno številko diplome, datum in kraj izdaje, pečat Fakultete za medije in podpis dekana/dekanice.
4. člen
Sestavni del diplome je tudi »Priloga k diplomi«, ki vsebuje vse zakonsko zahtevane informacije. Priloga vsebuje datum izdaje, pečat Fakultete za medije ter podpis dekana/dekanice Fakultete za medije. Vzorca diplome o pridobljeni dodiplomski in podiplomski izobrazbi sta objavljena v prilogi tega sklepa in sta njegov sestavni del.
5. člen
Ta pravilnik se objavi v Uradnem listu Republike Slovenije in začne veljati na dan objave.
Ljubljana, dne 6. novembra 2009
doc. dr. Mateja Rek l.r.
Dekanica

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti