Uradni list

Številka 21
Uradni list RS, št. 21/2004 z dne 5. 3. 2004
Uradni list

Uradni list RS, št. 21/2004 z dne 5. 3. 2004

Kazalo

905. Odlok o spremembah in dopolnitvah odloka o prostorskih ureditvenih pogojih ureditvenega območja naselja Dravograd, Otiški vrh in Šentjanž, stran 2457.

Na podlagi 12. člena zakona o urejanju prostora (Uradni list RS, št. 110/02) ter 16. člena statuta Občine Dravograd (MUV, št. 22/03) je Občinski svet občine Dravograd na 15. seji dne 26. 2. 2004 sprejel
O D L O K
o spremembah in dopolnitvah odloka o prostorskih ureditvenih pogojih ureditvenega območja naselja Dravograd, Otiški vrh in Šentjanž
1. člen
V odloku o prostorskih ureditvenih pogojih ureditvenega območja naselja Dravograd, Otiški vrh in Šentjanž (MUV, št. 7/88) se 35. člen (PUP 4) dopolni tako, da se za prvim odstavkom doda drugi odstavek, tako da se glasi:
V času, dokler ni izdelan ureditveni načrt za območje opuščenega kopališča, je možno na tem območju graditi objekte javnega značaja in objekte, namenjene za trgovinsko dejavnost oziroma trgovske stavbe.
Dosedanji drugi odstavek postane tretji odstavek.
2. člen
36. člen se dopolni, in sicer tako, da se v prvem odstavku za peto alineo doda alinea:
– gradnja trgovskih objektov;
Dosedanja šesta alinea postane sedma, sedma alinea postane osma ter osma postane deveta.
3. člen
Ostala določila odloka ostanejo nespremenjena.
4. člen
Ta odlok o spremembah in dopolnitvah odloka o prostorskih ureditvenih pogojih ureditvenega območja naselja Dravograd, Otiški vrh in Šentjanž se objavi v Uradnem listu RS in začne veljati naslednji dan po objavi.
Županja
Občine Dravograd
Marijana Cigala, dr. vet. med. l. r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti