Uradni list

Številka 52
Uradni list RS, št. 52/2000 z dne 13. 6. 2000
Uradni list

Uradni list RS, št. 52/2000 z dne 13. 6. 2000

Kazalo

2458. Sklep o dopolnitvi sklepa o določitvi dokumentacije, na podlagi katere je mogoče ugotoviti, ali je podružnica tuje banke sposobna opravljati storitve, na katere se nanaša zahteva tuje banke za izdajo dovoljenja za njeno ustanovitev, stran 6981.

Na podlagi 11. točke drugega odstavka 53. člena zakona o bančništvu (Uradni list RS, št. 7/99) izdaja Svet Banke Slovenije
S K L E P
o dopolnitvi sklepa o določitvi dokumentacije, na podlagi katere je mogoče ugotoviti, ali je podružnica tuje banke sposobna opravljati storitve, na katere se nanaša zahteva tuje banke za izdajo dovoljenja za njeno ustanovitev
1
V 3.b) točki sklepa o določitvi dokumentacije, na podlagi katere je mogoče ugotoviti, ali je podružnica tuje banke sposobna opravljati storitve, na katere se nanaša zahteva tuje banke za izdajo dovoljenja za njeno ustanovitev se na koncu doda stavek, ki se glasi:
“zahtevi za izdajo dovoljenja za ustanovitev podružnice je potrebno predložiti tudi dokumentacijo varnostne politike, v kateri morajo biti upoštevana priporočila slovenskega standarda PSIST BS 7799 Kodeks varovanja informacij, ki ga izdaja Urad Republike Slovenije za standardizacijo in meroslovje pri Ministrstvu za znanost in tehnologijo oziroma drug pooblaščen organ;”.
2
Ta sklep začne veljati osmi dan po objavi v Uradnem listu Republike Slovenije.
Ljubljana, dne 23. maja 2000.
Predsednik
Sveta Banke Slovenije
Guverner
dr. France Arhar l. r.

AAA Zlata odličnost