Uradni list

Številka 72
Uradni list RS, št. 72/1999 z dne 7. 9. 1999
Uradni list

Uradni list RS, št. 72/1999 z dne 7. 9. 1999

Kazalo

3579. Odlok o spremembi območja ulic z imenom Cesta XIV. divizije in imenovanju nove ulice z imenom Obrtniška cesta, stran 9278.

Na podlagi 8. člena zakona o imenovanju in evidentiranju naselij, ulic in stavb (Uradni list SRS, št. 5/80, 42/86 in Uradni list RS, št. 8/90), 15. člena pravilnika o določanju imen naselij in ulic ter označevanju naselij, ulic in stavb (Uradni list SRS, št. 11/80) in 16. člena statuta Občine Štore (Uradni list RS, št. 49/95) je Občinski svet občine Štore na 6. redni seji dne 30. 6. 1999 sprejel
O D L O K
o spremembi območja ulic z imenom Cesta XIV. divizije in imenovanju nove ulice z imenom Obrtniška cesta
1. člen
Spremeni se območje ulice Cesta XIV. divizije s tem, da se iz nje izloči območje Obrtne cone Štore in stavba s hišno številko 2. Izločeno območje se preimenuje v ulico z imenom – Obrtniška cesta. Hišne številke ostalega dela ulice Cesta XIV. divizije ostanejo nespremenjene.
2. člen
Kartografsi prikaz novega stanja je sestavni del tega odloka in je razviden iz kartografskega prikaza Registra prostorskih enot, ki ga vodi Geodetska uprava Republike Slovenije, Območna geodetska uprava Celje, izpostava Celje.
3. člen
Geodetska uprava Republike Slovenije in pristojni upravni organi, na podlagi določil tega odloka izvedejo spremembe v evidencah oziroma na terenu.
4. člen
Lastniki stanovanjskih hiš in poslovnih objektov na območju nove Obrtniške ceste morajo iz stavb odstraniti tablice s starimi hišnimi številkami in namestiti tablice z novimi hišnimi številkami, ki jih določi Geodetska uprava Republike Slovenije, Območna geodetska uprava Celje, izpostava Celje.
5. člen
Geodetska uprava Republike Slovenije mora pripraviti sezname stanja pred in po uveljavitvi tega odloka.
6. člen
Ta odlok začne veljati petnajsti dan po objavi v Uradnem listu Republike Slovenije.
Št. 479/99
Štore, dne 30. junija 1999.
Župan
Občine Štore
Franc Jazbec l. r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti