Vaše trenutno stanje
- Zahtevano
- Analitika
- Oglaševanje
Prikaži podrobnosti
PRILOGA
----------------------------------------------------------------
Tarifna Poimenovanje Carinska Višina Obseg
oznaka stopnja posebne kvote
(%) dajatve (t)
(SIT/kg)
----------------------------------------------------------------
1 2 3 4 5
----------------------------------------------------------------
0201 Meso, goveje, sveže
ali ohlajeno:
0201 10 00 - Trupi in polovice: 110
0201 10 009 - - drugo 2,3 60,52
0201 20 - Drugi kosi s kostmi: 260
0201 20 20 - - "kompenzirane četrti":
0201 20 209 - - - drugo 2,3 89,15
0201 20 30 - - nerazkosane ali razkosane
sprednje četrti:
0201 20 309 - - - drugo 2,3 89,15
0201 20 50 - - nerazkosane ali razkosane
zadnje četrti:
0201 20 509 - - - drugo 2,3 89,15
0201 20 90 - - drugo:
0201 20 909 - - - drugo 2,3 89,15
0201 30 00 - Brez kosti:
0201 30 009 - - drugo 2,3 104,00
0202 Meso goveje, zamrznjeno:
0202 10 00 - Trupi in polovice:
0202 10 009 - drugo 2,3 57,53 422
0202 20 - Drugi kosi s kostmi: 260
0202 20 10 - - "kompenzirane" četrti:
0202 20 109 - - - drugo 2,3 78,08
0202 20 30 - - nerazkosane ali razkosane
sprednje četrti:
0202 20 309 - - - drugo 2,3 78,08
0202 20 50 - - nerazkosane ali razkosane
zadnje četrti:
0202 20 509 - - - drugo 2,3 78,08
0202 20 90 - - drugo:
0202 20 909 - - - drugo 2,3 78,08
0202 30 - Brez kosti:
0202 30 10 - - sprednje četrti, cele ali
razkosane v največ pet kosov,
vsaka četrt v enem delu;
kompenzirane četrti v
dveh delih, od katerih eden
vsebuje sprednjo četrt, celo
ali razkosano v največ
pet kosov, drugi del pa zadnjo
četrt, razen fileja v enem kosu:
0202 30 109 - - - drugo 2,3 87,13
0202 30 50 - - vrat, pleče, plečna bržola
in prsa s spodnjim delom plečeta:
0202 30 509 - - - drugo 2,3 87,13
0202 30 90 - - drugo:
0202 30 909 - - - drugo 2,3 87,13
0201 Meso, goveje, sveže 260
ali ohlajeno:
0201 10 00 - Trupi in polovice:
0201 10 001 - - mlada govedina visoke
kvalitete (Hilton) 11,5
0201 20 - Drugi kosi s kostmi:
0201 20 20 - - "kompenzirane četrti":
0201 20 201 - - - mlada govedina visoke
kvalitete (Hilton) 11,5
0201 20 30 - - nerazkosane ali razkosane
sprednje četrti:
0201 20 301 - - - mlada govedina visoke
kvalitete (Hilton) 11,5
0201 20 50 - - nerazkosane ali razkosane
zadnje četrti:
0201 20 501 - - - mlada govedina visoke
0201 20 90 - - drugo:
0201 20 901 - - - mlada govedina visoke
kvalitete (Hilton) 11,5
0201 30 00 - Brez kosti:
0201 30 001 - - mlada govedina visoke
kvalitete (Hilton) 11,5
0202 Meso goveje,zamrznjeno
0202 10 00 - Trupi in polovice:
0202 10 001 - - mlada govedina visoke
kvalitete (Hilton) 11,5
0202 20 - Drugi kosi s kostmi:
0202 20 10 - - "kompenzirane četrti":
0202 20 101 - - - mlada govedina visoke
kvalitete (Hilton) 11,5
0202 20 30 - - nerazkosane ali razkosane
sprednje četrti:
0202 20 301 - - - mlada govedina visoke
kvalitete (Hilton) 11,5
0202 20 50 - - nerazkosane ali razkosane
zadnje četrti:
0202 20 501 - - - mlada govedina visoke
kvalitete (Hilton) 11,5
0202 20 90 - - drugo:
0202 20 901 - - - mlada govedina visoke
kvalitete (Hilton) 11,5
0202 30 - Brez kosti:
0202 30 10 - - sprednje četrti, cele ali
razkosane v največ pet kosov,
vsaka četrt v enem delu;
kompenzirane četrti v dveh delih,
od katerih eden vsebuje sprednjo
četrt, celo ali razkosano v največ
pet kosov, drugi del pa zadnjo
četrt, razen fileja v enem kosu:
0202 30 101 - - - mlada govedina visoke 11,5
kvalitete (Hilton)
0202 30 50 - - vrat, pleče, plečna bržola
in prsa s spodnjim delom plečeta:
0202 30 501 - - - mlada govedina visoke
kvalitete (Hilton) 11,5
0202 30 90 - - drugo:
0202 30 901 - - - mlada govedina visoke
kvalitete 11,5
0203 Meso, prašičje, sveže, 1.244
ohlajeno ali zamrznjeno:
- Sveže ali ohlajeno:
0203 11 - - trupi in polovice:
0203 11 100 - - - domačih prašičev 7,0 33,99
0203 11 900 - - - drugo 7,0 33,99
0203 12 - - šunke (stegna), plečeta in
njihovi kosi, s kostmi:
- - - domačih prašičev:
0203 12 110 - - - - šunke(stegna)in njih.
kosi 7,0 49,36
0203 12 190 - - - - plečeta in njihovi
kosi 7,0 49,36
0203 12 900 - - - drugo 7,0 49,36
0203 19 - - drugo:
- - - domačih prašičev:
0203 19 110 - - - - prednji deli in
njihovi kosi 7,0 55,25
0203 19 130 - - - - ledja in njihovi kosi,
s kostmi 7,0 55,25
0203 19 150 - - - - prsa s potrebušino in
maščobo, kosi 7,0 55,25
- - - - drugo:
0203 19 550 - - - - - brez kosti 7,0 55,25
0203 19 590 - - - - - drugo 7,0 55,25
0203 19 900 - - - drugo (npr., divjih
prašičev) 7,0 55,25
- Zmrznjeno: 622
0203 21 - - trupi in polovice:
0203 21 100 - - - domačih prašičev 7,0 33,99
0203 21 900 - - - drugo 7,0 33,99
0203 22 - - šunke (stegna), plečeta in
njihovi kosi, s kostmi:
- - - domačih prašičev:
0203 22 110 - - - - šunke (stegna) in njih.
kosi 7,0 49,36
0203 22 190 - - - - plečeta in njihovi
kosi 7,0 49,36
0203 22 900 - - - drugo 7,0 49,36
0203 29 - - drugo:
- - - domačih prašičev:
0203 29 110 - - - - prednji deli in njihovi
kosi 7,0 50,15
0203 29 130 - - - - ledja in njihovi kosi,
s kostmi 7,0 50,15
0203 29 150 - - - - prsa s potrebušino in
maščobo, kosi 7,0 50,15
- - - - drugo:
0203 29 550 - - - - - brez kosti 7,0 50,15
0203 29 590 - - - - - drugo 7,0 50,15
0203 29 900 - - - drugo 7,0 50,15
0206 Drugi užitni klavnični
izdelki iz govejega,
svinjskega, ovčjega,
kozjega in konjskega
mesa ter mesa oslov ali mesa
mul in mezgov; sveži,ohlajeni
ali zamrznjeni:
0206 10 - Živali vrste goved, sveži
ali ohlajeni: 266
0206 10 100 - - za proizvodnjo farmacevtskih
izdelkov 3,3 125,52
- - drugi:
0206 10 910 - - - jetra 3,3 125,52
0206 10 950 - - - prepona,mišična in
tetivna(flam) 3,3 125,52
0206 10 990 - - - drugo 3,3 125,52
- Živali vrste goved,
zamrznjeni:
0206 29 - - drugi: 133
0206 29 100 - - - za proizvodnjo
farmacevtskih izdelkov 6,6
- - - drugi:
0206 29 910 - - - - prepona, mišična in
tetivna(flam) 6,6
0206 29 990 - - - - drugi 6,6
0210 Meso in drugi užitni klavnični
izdelki, nasoljeni, v slanici,
sušeni ali prekajeni; užitna moka
in zdrob iz mesa ali iz drugih
klavničnih izdelkov:
- Meso, prašičje:
0210 11 - - šunke (stegna), plečeta in 66
njihovi kosi, s kostmi:
- - - domačih prašičev: 7,0 96,00
- - - - nasoljena ali v slanici:
0210 11 110 - - - - - šunke (stegna) in njih.
kosi 7,0 96,00
0210 11 190 - - - - - plečeta in njihovi
kosi 7,0 96,00
- - - - posušena ali prekajena:
0210 11 310 - - - - - šunke (stegna) in njih.
kosi 7,0 96,00
0210 11 390 - - - - - plečeta in njihovi
kosi 7,0 96,00
0210 11 900 - - - drugo 7,0 96,00
0210 12 - - prsi s potrebušino in
njihovi kosi:
- - - domačih prašičev:
0210 12 110 - - - - soljene ali v
slanici 7,0 49,36
0210 12 190 - - - - sušene ali
prekajene 7,0 49,36
0210 12 900 - - - drugo 7,0 49,36
0210 19 - - drugo:
- - - domačih prašičev:
- - - - soljeno ali v slanici:
0210 19 100 - - - - - prekajene prašičje
polovice ali njihovi kosi 7,0 96,00
0210 19 200 - - - - - prekajene skrajšane
polovice(tričetrtinske
stranice) ali srednji deli 7,0 96,00
0210 19 300 - - - - - prednji deli in
njihovi kosi 7,0 96,00
0210 19 400 - - - - - ledja in njihovi
kosi 7,0 96,00
- - - - - drugo:
0210 19 510 - - - - - - brez kosti 7,0 96,00
0210 19 590 - - - - - - drugo 7,0 96,00
- - - - sušeno ali prekajeno:
0210 19 600 - - - - - prednji deli in
njihovi kosi 7,0 96,00
0210 19 700 - - - - - ledja in njihovi
kosi 7,0 96,00
- - - - - drugo:
0210 19 810 - - - - - - brez kosti 7,0 96,00
0210 19 890 - - - - - - drugo 7,0 96,00
0210 19 900 - - - drugo 7,0 96,00
0210 20 - Meso, goveje: 12
0210 20 100 - - s kostmi 7,0 228,72
0210 20 900 - - brez kosti 7,0 228,72
04 02 Mleko in smetana, koncentrirana
ali z dodatkom sladkorja ali
drugih sladil:
- V prahu,zrnih ali drugih
trdnih oblikah, z več kot
1,5 ut.%maščobe:
0402 21 - - brez dodatnega sladkorja
ali drugih sladil: 80
- - - z vsebnostjo maščob do
vključno 27 ut.%:
0402 21 110 - - - - v izvirnem pakiranju z
neto vsebino do vključno
2,5 kg 7,0 122,62
- - - - drugo:
0402 21 170 - - - - - z vsebnostjo maščob do
vključno 11 ut.% 7,0 122,62
0402 21 190 - - - - - z vsebnostjo maščob več
kot 11 ut.% pa do
vključno 27 ut.% 7,0 122,62
- - - z vsebnostjo maščob nad
27 ut.%:
0402 21 910 - - - - v izvirnem pakiranju z
neto vsebino do vključno
2,5 kg 7,0 122,62
0402 21 990 - - - - drugo 7,0 122,62
0405 00 Maslo ter druge maščobe in
olja, dobljeni iz mleka;
mlečni namazi: 85
0405 10 - Maslo:
- - z vsebnostjo maščob do
vključno 85 ut.%:
- - - naravno maslo:
0405 10 110 - - - - v izvirnem pakiranju
z neto vsebino do vključno
1 kg 5,6 137,28
0405 10 190 - - - - drugo 5,6 137,28
0405 10 300 - - - rekombinirano maslo 5,6 137,28
0405 10 500 - - - sirotkino maslo 5,6 137,28
0405 10 900 - - drugo 5,6 137,28
0405 20 - Mlečni namazi:
0405 20 100 - - z vsebnostjo maščob 39 ut.%
ali več, vendar z manj kot 60
ut.% maščobe 5,6 137,28
0405 20 300 - - z vsebnostjo maščob 60 ut.%
ali več, vendar z manj kot 75
ut.% maščobe 5,6 137,28
0405 20 900 - - z vsebnostjo maščob 75 ut.%
ali več, vendar z manj kot 80
ut.% maščobe 5,6 137,28
0405 90 - Drugo:
0405 90 100 - - z vsebnostjo maščob 99,3 ut.
% ali več maščobe, ter z največ
0,5 ut.% vode 5,6 137,28
0405 90 900 - - drugo 5,6 137,28
0808 Jabolka, hruške in kutine, sveže:
0808 10 Jabolka: 3.250
0808 10 100 - - jabolka za predelavo, razsuta,
od 16. septembra do 15. decembra
- - dugo:
- - - od 1. januarja do 31. marca:
0808 10 510 - - - - vrste Zlati
delišes 5,8 13,09
0808 10 530 - - - - vrste Granny smith 5,8 13,09
0808 10 590 - - - - druga 5,8 13,09
- - - od 1. aprila do 30. junija:
0808 10 610 - - - - vrste Zlati
delišes 5,8 13,09
0808 10 630 - - - - vrste Granny smith 5,8 13,09
0808 10 690 - - - - druga 5,8 13,09
- - - od 1. do 31. julija:
0808 10 710 - - - - vrste Zlati
delišes 5,8 13,09
0808 10 730 - - - - vrste Granny smith 5,8 13,09
0808 10 790 - - - - druga 5,8 13,09
- - - od 1. avgusta do 31. decembra:
0808 10 920 - - - - vrste Zlati
delišes 5,8 13,09
0808 10 940 - - - - vrste Granny smith 5,8 13,09
0808 10 980 - - - - druga 5,8 13,09
1001 Pšenica in mešanice žit na
podlagi pšenice:
1001 10 00 - Trda pšenica (t. durum):
1001 10 009 - - druga 5,8 - 80.000
ex: mlinska pšenica
1003 00 Ječmen:
1003 00 90 - Drug:
1003 00 909 - - drug 9,9 - 70.000
ex: krmni ječmen
1005 Koruza:
1005 90 000 - Druga 9,9 - 120.000
ex: rumena koruza
1101 00 Pšenična ali moka iz mešanice
žit na podlagi pšenice:
- Pšenična moka: 12.000
1101 00 110 - - iz trde pšenice 5,8 -
1101 00 150 - - iz navadne pšenice ali
pirjevice 5,8 -
1514 Olje iz ogrščice ali gorčice in
njegove frakcije, rafinirano ali
nerafinirano, toda kemično
nemodificirano:
1514 90 - Drugo:
1514 90 900 - - drugo 5,8 18,71 254
ex: olje iz repice
1602 Drugi pripravljeni ali
konzervirani izdelki iz mesa,
drobovje ali krvi:
1602 50 - Goved: 7,0 209,84 10
1602 50 100 - - nekuhano; mešanice kuhanega
mesa ali užitnih mesnih odpadkov
(drobovine) in nekuhanega mesa
ali užitnih mesnih
odpadkov 7,0 209,84
- - drugo:
- - - v nepredušnih posodah:
1602 50 310 - - - - konzervirana
govedina 7,0 209,84
1602 50 390 - - - - drugo 7,0 209,84
1602 50 800 - - - drugo 7,0 209,84
---------------------------------------------------------