Uradni list

Številka 54
Uradni list RS, št. 54/1993 z dne 24. 9. 1993
Uradni list

Uradni list RS, št. 54/1993 z dne 24. 9. 1993

Kazalo

1981. Odlok o spremembah in dopolnitvah ZN turistično-rekreacijskega območja s parkovno ureditvijo in dopolnitvijo obstoječega programa centra Zreč, stran 2754.

Na podlagi 12. člena Odloka o volitvah v zbore skupščine občine ter o pristojnosti in delu Skupščine občine Slovenske Konjice (Uradni list SRS, št. 1/90) zbor združenega dela, zbor krajevnih skupnosti in družbenopolitični zbor na skupnem zasedanju dne 2. 9. 1993 sprejeli
ODLOK
o spremembah in dopolnitvah ZN turistično-rekreacijskega območja s parkovno ureditvijo in dopolnitvijo obstoječega programa centra Zreč
1. člen
Sprememba in dopolnitev se nanaša na parcele št. 112/1, 111/1, 104/1 k.o. Nova Dobrava. Prostor se nameni izgradnji Zreške vasi.
2. člen
Zreška vas sestoji iz 10 – 12 turističnih – apartma hiš. Hiše so locirane v redkem gozdu tik nad strmino, orientirane proti zahodu, proti predvideni akumulaciji v dolini.
3. člen
Urgentni dovoz in napajanje objektov je možno z odcepa ceste ob vrstnih hišah po obstoječi gozdni poti. V končni fazi, ko bodo izgrajeni hotelski objekti ob parku, bo možno napajanje urediti z odcepa ceste, ki bo napajala hotelske objekte.
4. člen
Pogoji za oblikovanje objektov.
Objekti bodo imeli pritličje in etažo in hladno streho. Streha bo dvokapnica z naklonom 33 – 35%, temno ali opečno kritino. Fasade objektov bodo kombinacije lesa in ometa.
Parkiranje vozil je možno na urejenih parkirnih mestih. Nekatera od parkirnih mest je možno prekriti z nadstrešnico oziroma jih oblikovati kot ustrezne garaže.
5. člen
Objekti bodo priključeni na komunalno in energetsko infrastrukturo v skladu s pogoji soglasodajalcev.
6. člen
Zazidalni načrt je stalno na vpogled občanom, organizacijam in drugim organom pri Sekretariatu za urejanje prostora in varstvo okolja.
7. člen
Nadzorstvo nad izvajanjem tega odloka opravlja pristojna občinska urbanistična inšpekcija.
8. člen
Ta odlok začne veljati osmi dan po objavi v Uradnem listu Republike Slovenije.
Št. 351-12/93-8
Slovenske Konjice, dne 2. septembra 1993.
Predsednik
Skupščine občine
Slovenske Konjice
Jože Baraga l. r.

AAA Zlata odličnost

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti